Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234064 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 637 la data de Dum Mai 11, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
OMERTA Membru

Data inscrierii: 15 Oct 2013 Mesaje: 9
|
Trimis: 03 Apr 2014 08:21 Download mesaj |
Titlul subiectului: Vand piese schimb Binocluiri IOR 7X40 |
|
|
|
Pentru cei interesati am urmatoarele componente de vanzare:
1)Capac protectie plastic(cel care protejaza ocularele)-15 Ron
2)Lentile UV-30 Ron perechea
3)Bonete protectie(cauciucurile care vin la oculare pe unde te uiti)-35 Ron perechea
4)Mansoane de protectie cauciuc(cele care imbraca binoclul)-30 ron perechea
Transport prin Fancourier cu plata ramburs
Mai multe detalii pe PM
|
|
Sus |
|
 |
daniell Membru

Data inscrierii: 02 Oct 2008 Mesaje: 8
|
Trimis: 03 Apr 2014 18:49 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Buna ziua, am primit ieri binoclul comandat de la dvs. si dupa o curatire a opticii plus cateva mici reparatii (am inlocuit buretii din suportul filtrelor deoarece cei originali se topisera, am lipit carcasa de protectie a ocularelor, aceste mici defecte fiind normale dupa atatia ani de stat in depozit) apoi am trecut nerabdator la testarea propriu zisa pe teren, unde am ramas foarte placut surprins de calitatea acestui aparat optic, uitasem senzatia de "imersiune" in peisaj, claritatea, stabilitatea si profunzimea campului pe care le ofera un IOR 7x40, ce sa mai, un binoclu extraordinar pentru care tin sa va multumesc!
Binoclul are totusi o mica problema pe care nu o pot remedia si e foarte deranjanta, cauciucul de protectie al ocularului stang este distrus iremediabil probabil datorita depozitarii indelungate intr-o pozitie incorecta.
Vazand acest anunt, v-as fi recunoscator daca mi-ati putea trimite (prin posta sa evitam costurile curierilor) un cauciuc pentru ocularul stang in stare buna.
Atasez o poza cu ocularul
Descriere: |
|
Marime fisier: |
482.95 kb |
Vizualizat: |
de 4332 ori |

|
_________________ Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea. Iar cea mai mare dintre acestea este dragostea -1 corinteni 13- |
|
Sus |
|
 |
OMERTA Membru

|
Trimis: 05 Apr 2014 22:48 Download mesaj |
|
|
|
daniell a scris: | Buna ziua, am primit ieri binoclul comandat de la dvs. si dupa o curatire a opticii plus cateva mici reparatii (am inlocuit buretii din suportul filtrelor deoarece cei originali se topisera, am lipit carcasa de protectie a ocularelor, aceste mici defecte fiind normale dupa atatia ani de stat in depozit) apoi am trecut nerabdator la testarea propriu zisa pe teren, unde am ramas foarte placut surprins de calitatea acestui aparat optic, uitasem senzatia de "imersiune" in peisaj, claritatea, stabilitatea si profunzimea campului pe care le ofera un IOR 7x40, ce sa mai, un binoclu extraordinar pentru care tin sa va multumesc!
Binoclul are totusi o mica problema pe care nu o pot remedia si e foarte deranjanta, cauciucul de protectie al ocularului stang este distrus iremediabil probabil datorita depozitarii indelungate intr-o pozitie incorecta.
Vazand acest anunt, v-as fi recunoscator daca mi-ati putea trimite (prin posta sa evitam costurile curierilor) un cauciuc pentru ocularul stang in stare buna.
Atasez o poza cu ocularul |
|
|
Sus |
|
 |
OMERTA Membru

|
Trimis: 08 Mar 2015 12:03 Download mesaj |
|
|
|
Pentru cei interesati am urmatoarele componente de vanzare:
1)Capac protectie plastic(cel care protejaza ocularele)-15 Ron
2)Lentile UV-30 Ron perechea
3)Bonete protectie(cauciucurile care vin la oculare pe unde te uiti)-35 Ron perechea
4)Mansoane de protectie cauciuc(cele care imbraca binoclul)-30 ron perechea
Transport prin Fancourier cu plata ramburs
Mai multe detalii pe PM
|
|
Sus |
|
 |
Auto Moto Membru

Data inscrierii: 11 Oct 2017 Mesaje: 1
Motto: TRALALA Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 12 Oct 2017 21:58 Download mesaj |
Titlul subiectului: buna ziua |
|
|
|
mai aveti piese?
_________________ Auto moto |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|