Recent mi-am reechipat cutiile de stocat accesorii cu un burete pre decupat care permite asezarea ocularelor si a altor accesorii in forme apropiate de cele fizice prin indepartarea unor bucati decupate initial partial de catre fabricant. Este asemanator cu cel din imaginea de mai jos. Sunt foarte populare in occident. Grosimea de 50mm va permite sa puneti cele mai multe oculare vertical daca si cutia permite deci puteti castiga si foarte mult spatiu. Chiar daca decupati anumite forme puteti sa refaceti formele lipind ulterior bucatile ramase.
Mi-au ramas doua folii de burete pre decupat de dimensiunile 560x350x50mm si doua folii de burete de captusit de dimensiunile 560x350x12mm care se aseaza sub el, suficiente pentru orice cutie de aluminiu uzuala. Ramane sa va mai luati o bucata de burete pentru capac recomandat din cel cofrat pentru protectie fonica. Sunt foarte practice si estetice iar daca strangeti accesorii mai scumpe va protejeaza investitia. Pret 70RON+transport/set (burete+captuseala).
Cateva exemple personale cu felul in care puteti utiliza buretele. O cutie la care exista deja o forma interna din spuma cu forma neregulata pe care am umplut-o cu burete si o valiza de aluminiu cu linii drepte.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum