Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
dmtr69 Moderator

Data inscrierii: 24 Sep 2011 Mesaje: 2731
|
Trimis: 23 Sep 2013 19:56 Download mesaj |
Titlul subiectului: M31-reloaded(cu newton) |
|
|
|
Salut!
M31 -captura din 7 & 8 septembrie. De data asta cu newtonul Skywatcher 150/750. Tinta este cam inghesuita in FOV-ul acestuia, dar m-am gandit ca voi avea detalii mai bune fata de ED80. Si oricum nu prea am tinte de ales cu un Canon 400D nemodificat. Am vrut sa mai strang ceva cadre dar vremea s-a schimbat. Gradientul mi-a dat batai de cap, dar pana la urma a iesit o poza decenta(lipseste totusi semnalul Ha).
Cadre: 10x360", 20x480" ISO 400. Captura prin Backyard EOS. Procesare- DSS, PS CS2.
Cer senin!
Marius
Descriere: |
|
Marime fisier: |
711.33 kb |
Vizualizat: |
de 1527 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 23 Sep 2013 20:22 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Esti intr-o evolutie incredibila Marius, felicitari, ne incinti privirile ca de fiecare data cu pozele tale impecabile, la asta chiar nu pot sa gasesc vreun cusur.
_________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3139
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 23 Sep 2013 21:34 Download mesaj |
|
|
|
Bravo Marius ! Arata foarte bine !
Iti iei pasiunea in serios si demonstrezi asta concret.
Daca acum scoti asa ceva ma intreb ce-o sa scoti cand vei fi in "varf".
La procesare cred ca te poti "arunca" si la soft-uri mai pretentioase, aparent dificile .
Sa inteleg ca n-ai modificat campul deloc ?
Cer senin !
Gabriel
|
|
Sus |
|
 |
sabin fota Membru de onoare

Data inscrierii: 09 Iul 2008 Mesaje: 747
Motto: Nihil Sine Deo Localitate: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: 23 Sep 2013 22:12 Download mesaj |
|
|
|
Foarte frumos! Eu zic sa te ocupi un pic de centrul galaxiei, un HDR ceva.
Spor la treaba!
_________________ http://sabinfota.ro |
|
Sus |
|
 |
dmtr69 Moderator

Data inscrierii: 24 Sep 2011 Mesaje: 2731
|
Trimis: 23 Sep 2013 22:25 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc pentru aprecieri.
Am facut foarte putin crop pe margini(si resize la final). Fiind cadre din doua zile, nu s-au potrivit exact( o mica rotatie a campului).
"Soft-uri mai pretentioase"? Hmm... De abia am inceput sa procesez in PS. Am incercat StarTools-nu m-am descurcat bine. Unii lauda Pixinsight. Cred ca este foarte bun, mai ales pentru procesari CCD. Dar este si foarte scump.
|
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3139
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24 Sep 2013 06:27 Download mesaj |
|
|
|
Citat: | Unii lauda Pixinsight. Cred ca este foarte bun, mai ales pentru procesari CCD. Dar este si foarte scump. |
Mesajul tau e clar, Marius, in acest caz. Dupa cum vad ca te-ai angajat in DSO, cu siguranta vei lucra si cu PixInsight.
La capitolul "nu m-am descurcat bine" cred ca trebuie, la nevoie, sa ceri ajutor aici si sunt convins ca vei fi ajutat.
Cer senin !
|
|
Sus |
|
 |
|