Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233850 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
|
Sus |
|
 |
Tavi F. Membru

Data inscrierii: 05 Noi 2006 Mesaje: 988
|
Trimis: 22 Aug 2013 17:45 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Cele de la primul link se vad, trebuie doar sa fii logat pe FB. O sa le rasfoiesc si eu de curiozitate. Merci.
La al 2-lea sint intr-adevar invizibile... probabil din cauza pe care o spui tu (or fi sub forma de "distributie catre prieteni"). |
|
Sus |
|
 |
StarChild Membru

Data inscrierii: 29 Mar 2011 Mesaje: 1603
Motto: tata si sot in primul rand...restul neesentiale... :-) Localitate: Timisoara
|
Trimis: 22 Aug 2013 17:56 Download mesaj |
|
|
|
Catalin Paduraru a scris: | ...
Din pacate albumele nu sunt publice. Asa ca trebuie sa va imprieteniti pe FB cu Anca Tinc sau Mona Constantinescu pentru a vedea pozele... |
in masura timpului / disponibilitatii / chefului, poate participantii pot pune o selectie scurta de poze "relevante" ale evenimentului (pozele astro sunt sigur ca vor incepe sa apara mai tarziu - stau co ochii pe topic-uri )... nu de alta da' am supravietuit atatia ani fara cont de FB, parca nu mi-as face acuma unul...si oricum n-ar da bine in ochii nevestei sa-i zic ca mi-am facut cont pe FB ca sa ma imprietenesc cu Anca si cu Mona  |
|
Sus |
|
 |
tsa Membru

Data inscrierii: 03 Iun 2011 Mesaje: 118
|
Trimis: 22 Aug 2013 18:00 Download mesaj |
|
|
|
...si apoi nu ajunge ca noi sa vrem sa devenim prieteni cu Anca si Mona, trebuie sa doreasca/accepte si ele  _________________ reflector: Dobson 254 mm, Sky-Watcher
Filtre: Astronomik UHC, Lumicon OIII, Lumicon H-Beta. |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|