Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Vlad Membru

Data inscrierii: 10 Sep 2008 Mesaje: 691
|
Trimis: 19 Aug 2013 01:40 Download mesaj |
Titlul subiectului: Pelican in Ha |
|
|
|
Primul rezultat cu noua camera IMG2Pro.
Mozaic de 4 imagini.
Nu am sa atasez imaginea direct aici deoarece limita este de 1 MB si asta inseamna sa reduc mult calitatea imaginii, asa ca va invit sa o vedeti direct pe astrobin.
Dreapta sus va permita sa schimnbati rezolutia la 100%
http://www.astrobin.com/full/52786/?mod=none
In total sunt 117 expuneri a cate 900s fiecare |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 19 Aug 2013 06:19 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Vlad, chiar m-ai zdrobit cu imaginea asta ... bravo, brav, bravo. Te felicit si pentru rabdarea de a trage atatea cadre..
Desi am inceput sa intru foarte rar pe astronomy, imi place ceea ce vad . _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 19 Aug 2013 06:29 Download mesaj |
|
|
|
Vlad, chiar m-ai zdrobit cu imaginea asta ... bravo, brav, bravo. Te felicit si pentru rabdarea de a trage atatea cadre..
Desi am inceput sa intru foarte rar pe astronomy, imi place ceea ce vad . _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
Procyon Membru

Data inscrierii: 25 Ian 2013 Mesaje: 285
|
Trimis: 19 Aug 2013 06:35 Download mesaj |
|
|
|
Uau Felicitari pentru rabdarea care ai acordat-o ... 30 de ore de expuneri . Focusul este facut cu SGL sau inca e facut cu FCUSB ? _________________ Stoian Andrei-Marian |
|
Sus |
|
 |
psemil Membru

Data inscrierii: 16 Aug 2010 Mesaje: 888
|
Trimis: 19 Aug 2013 10:12 Download mesaj |
|
|
|
Frumoasa imagine.
Ar fi interesant rezultatul in culori. |
|
Sus |
|
 |
Vlad Membru

Data inscrierii: 10 Sep 2008 Mesaje: 691
|
Trimis: 19 Aug 2013 11:12 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc
@Procyon: Inca nu. Fcusb-ul e vandut de mult, deocamata sunt cu masca Bahtinov. Mai am de cumparat cateva parti la SGL, si mai ales, trebuie sa adaptez tubul sa-i pot pune o mica greutate in fata, caci asa cum este e destul de dezechilibrat, dar cand voi adauga si 250gr de motor, chiar nu mai am de ales. Sper sa fie gata pana la sfarsitul lunii.
@Emil: Da, sper sa o fac si in color in zilele urmatoare, desi calitatea celorlalte canale nu se apropie de cel de ha
Ultima modificare efectuata de catre Vlad la 19 Aug 2013 11:21, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
cmatei Membru

Data inscrierii: 09 Sep 2009 Mesaje: 844
|
Trimis: 19 Aug 2013 11:14 Download mesaj |
|
|
|
Foarte frumoasa imaginea si detaliile! Pe viitor insa, te rog sa o rotesti ca sa nu ne mai sucim gatul  |
|
Sus |
|
 |
|