Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233972 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9697
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 20 Mai 2013 19:35 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Așa este, Dragoș. Ar fi fost utilă și o prezentare a pozelor, cu cine e în ele.
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
Michel Ardan Membru

Data inscrierii: 19 Apr 2013 Mesaje: 211
Motto: Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu și nu pentru ceea ce înțelegi tu. Localitate: bucuresci
|
Trimis: 20 Mai 2013 20:09 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
|
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 21 Mai 2013 00:03 Download mesaj |
|
|
|
Michel Ardan a scris: | Organizatorul ar putea întocmi și o hartă în format electronic cu locurile de proveniență a celor ce au participat, relevând astfel reprezentativitatea geografică, ce bănuiesc că este totală.
|
Cunoastem ca esti un mare teoretician Michel Ardan/UFO, dar daca tu crezi ca eu personal nu am altceva de facut decat sa umplu o harta cu x-uri ca sa vedeti voi reprezentativitatea participarii, iata ca te inseli.
Nu vreau sa fiu rautacios, desi asa ar parea, dar cred ca ar fi fost grozav sa veniti si voi la Lisa ca sa vedeti cu proprii ochi povestea. In ultimele 3 saptamani inaintea taberei, nu am mai fost in stare sa ma ocup cum trebuie de propriile treburi ca sa fac ca totul sa fie bine in tabara. Cred ca merit si eu o pauza.
As fi facut, desigur, un film al evenimentelor, dar din pacate am primit putin material. Asta e tot ce mi-a mai ramas de facut si cand o sa am ce-mi trebuie (inclusiv un pic de timp) o sa termin si treaba asta, pe care o sa o vedeti inclusiv voi. Cat despre participare, un document a fost accesibil tuturor celor interesati timp de LUNI de zile, unde erau trecute toate datele participantilor.
In rest, delectati-va cu pozele si imaginati-va cum ar fi fost daca erati si voi acolo.
Numai bine.
|
|
Sus |
|
 |
Tavi F. Membru

Data inscrierii: 05 Noi 2006 Mesaje: 988
|
Trimis: 21 Mai 2013 11:37 Download mesaj |
|
|
|
jimao22 a scris: |
....................
In rest, delectati-va cu pozele si imaginati-va cum ar fi fost daca erati si voi acolo.
Numai bine. |
Poate ca unii nu-s capabili sa faca astfel de excursii nici macar sub forma mai restrinsa (strict private), din cauza lipsei banilor! Afirmatia citata de mine uneori suna total aiurea, n-ar trebui eliberata chiar atit de usor in spatiul public.
Cit despre detalierea pozelor, da, subscriu la ce zicea Erwin, dar eu mai observam ca cineva cenzurase ecusoanele vizibile in imagini... deci... intentiile noastre par a fi contrare. Acum, evident, stim cu totii ca intilnirea s-a desfasurat!
Succes si altadata!
|
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 21 Mai 2013 11:54 Download mesaj |
|
|
|
Nu e cenzurat nimic, nu a stat nimeni sa faca asa ceva. Ecusoanele erau tiparite doar pe o parte si am constatat si noi ca din cauza vantului, ele se intorceau mereu pe partea alba (spate) si era chiar enervant, asa ca am hotarat ca la urmatoarele intalniri sa tiparim ecusoanele pe ambele parti.
In rest, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, doar am subliniat ca eu, ca organizator, nu stau sa fac statistici pentru cei ce nu au putut sa participe din varii motive (printre care lipsa banilor este una destul de des intalnita - si nu este nicidecum de blamat o astfel de situatie - stim cu totii in ce parte a lumii traim).
Daca cineva vrea sa explice pe indelete pozele - cine, ce, cum - o poate face fara probleme.
Ideea este sa nu mai interpretam vorbele spuse de altii si sa inventam conspiratii (de genul cenzurarii ecusoanelor) ca ajungem iar sa ne certam pentru nimicuri pe forum in loc sa ne intelegem mai bine.
Acest SA NE INTELEGEM MAI BINE a fost si motivul care m-a facut sa iau in primire organizarea evenimentului si sa-l duc la bun sfarsit indiferent de greutatile intampinate si cheltuielile suportate in mod personal (tocmai fiindca stiam ca banii sunt o problema pentru multi din voi).
Deci, numai bine!
|
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3139
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Iun 2013 22:03 Download mesaj |
|
|
|
Adaug si eu cateva poze facute in viteza, fiecare reduse de la o rezolutie de 18 Mb la una de ~ 80 Kb din motive de spatiu.
Discutiile dintre cei care s-au vazut pentru prima data la Lisa cred ca au fost cele mai benefice si importante, pentru fiecare. A fost un cer excelent pentru cei care au stiut sa profite de el.
Iesirea din virtual a insemnat pentru toti, cred, o emotie cu totul deosebita, manifestata continuu, cele 2 zile. Felul in care arata fiecare, fizic, nu cred ca are o importanta. Toti erau "sudati" prin pasiunea comuna si comunicau veseli, rabdatori si deschis, fara suspiciuni sau mici rautati posibile in VIRTUAL. M-a impresionat de pilda sa vad cati au sarit sa-l ajute pe Canis Extramajoris ( Razvan ) in toiul primei nopti ( ~23:00) pe teren, in intuneric, sa-i repare o oglinda diagonala, aplecati in iarba, cu surubelnite speciale destul de greu de gasit in mod normal + sa-i colimeze un C11 in cateva minute.
Toti erau insirati pe iarba, cu propriul post de observatie, care putea fi oricand vizitat de catre oricare dintre ceilalti.
Mie de pilda, in timpul observatiilor, Cristi Danescu mi-a facut o demonstratie spectaculoasa la postul sau de lucru, la modul cel mai pragmatic si iata ca mi-am facut o idee despre ceea ce mi se parea anterior foarte dificil. Ii multumesc inca o data.
Am incercat sa comunic acolo cu fiecare, cat mai mult posibil si atunci cand nu am reusit, cu siguranta ca nu a depins numai de mine.
Sunt sigur ca deja viitoarea atmosfera in discutii, pe Astronomy, va fi puternic influentata intr-un sens pozitiv, dupa acest eveniment care ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine. Sper sa nu fi exagerat.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
79.76 kb |
Vizualizat: |
de 3658 ori |

|
AURIGA-LUCIAN HUDIN + CMATEI - MATEI CONOVICI |
|
67.16 kb |
de 3658 ori |

|
TSA- ATTILA TORDAI, SOTIA |
|
73.63 kb |
de 3658 ori |

|
|
59.88 kb |
de 3658 ori |

|
MIKE23- MIHAI DUMITRICA, N_DANIYYEL-DANIEL NICOLAE, SAIPH-MIHAI RUSIE |
|
68.45 kb |
de 3658 ori |

|
GABI-GABI DANCANET, URANUS7-GABRIEL CORBAN |
|
85.21 kb |
de 3658 ori |

|
THEOGON-MIHAI BOACA,GABI-GABI DANCANET, N_DANIYYEL-DANIEL NICOLAE |
|
74.32 kb |
de 3658 ori |

|
|
61.82 kb |
de 3658 ori |

|
THEOGON-MIHAI BOACA,TSA- ATTILA TORDAI SI SOTIA, N_DANIYYEL-DANIEL NICOLAE, HORATIUS- HORATIUS, AURIGA-LUCIAN HUDIN |
|
78.81 kb |
de 3658 ori |

|
THEOGON-MIHAI BOACA,TSA- ATTILA TORDAI SI SOTIA, N_DANIYYEL-DANIEL NICOLAE, HORATIUS- HORATIUS, AURIGA-LUCIAN HUDIN |
|
76.31 kb |
de 3658 ori |

|
|
79.6 kb |
de 3658 ori |

|
|
72.89 kb |
de 3658 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3139
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 03 Iun 2013 19:55 Download mesaj |
|
|
|
Am atasat imaginilor anterior postate de mine, nick-urile si numele reale corespunzatoare. Sper sa nu fi gresit spelling-ul pe undeva. Din fericire inca am avut timp sa re-editez.
Gabriel
|
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9697
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 04 Iun 2013 02:49 Download mesaj |
|
|
|
Felicitări încă odată și mulțumim pentru imagini, Gabriel! Sper să nu mai intervină nimic data viitoare și să pot participa.
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|