Titlul subiectului: Vand baterie de capacitate mare
Bateria are 12v 24 ah (22 reali). Provine dintr-un power tank cumparat de nou cu cateva luni in urma. Are maxim o ora de folosinta, din cauza ca este prea grea nu am folosit-o, tot sistemul cantarind 10kg. Imi rastoarna telescopul daca o pun pe montura iar daca o pun langa ma impiedic de fire. http://www.conrad.com/ce/en/product/251478...id-battery
Este o baterie care nu se face de rusine cand ti-e lumea mai draga. Imi pare rau ca nu o pot folosi. Maine dau comanda de o Yuasa 12v 7ah care cantareste doar 2,5kg. Stand la casa nu este o problema ca nu are multi amperi/ora, daca ma tine o noapte sunt fericit.
Pretul la care o dau este doar 70 euro. Usor negociabil. Mai jos cateva poze:
Valabil: doar varianta cu tot sistemul la 450 lei. Este pachet complet, include incarcator. In pret este inclus si transportul cu Fan Curier.
Nu are mai mult de o ora de folosire.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum