Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 19 Iun 2012 09:06 Download mesaj |
Titlul subiectului: Cap Losmandy NEQ6 + bara Losmandy |
|
|
|
Cumpar cele din titlu! _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
Trimis: 19 Iun 2012 23:57 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Iar ai inceput cursa inarmarilor? Personal nu stiu daca iti va rezolva problema flexurii, poti tu sa imi spui ca nu ai flexura pana ajungem amandoi bunici si tot nu o sa te cred...
Scuze dar nu m-am putut abtine.  |
|
Sus |
|
 |
cmatei Membru

Data inscrierii: 09 Sep 2009 Mesaje: 844
|
Trimis: 20 Iun 2012 00:26 Download mesaj |
|
|
|
Emil K: Si eu am tot tras de telescop in diverse directii si pe langa deformarile tubului propriu-zis, m-am convins ca e o problema si cu sina. Daca se rezolva cu Losmandy ramane de vazut, asa ca eu il incurajez pe achy1978, poate ne spune si noua ce-a iesit  |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 20 Iun 2012 00:40 Download mesaj |
|
|
|
Pai trebuie sa tindem spre o flexura diferentiala egala cu 0.
Eu nu cred ca o sa scap de flexura diferentiala, insa o sa reduc la maxim dintre elementele ce au potential de a induce flexura. _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 20 Iun 2012 00:41 Download mesaj |
|
|
|
Emil Kolbert a scris: | ...... poti tu sa imi spui ca nu ai flexura pana ajungem amandoi bunici si tot nu o sa te cred... |
Pai tocmai asta este problema .... ca am flexura _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 07 Iul 2012 20:39 Download mesaj |
|
|
|
up _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 12 Dec 2012 15:41 Download mesaj |
|
|
|
Nu vinde nimeni un cap Losmandy pentru monturile SW + placa Losmandy de minim 35-40 cm? _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
gabi Membru

Data inscrierii: 13 Mai 2010 Mesaje: 965
Motto: To be, or not to be, that is the question Localitate: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 10 Mar 2013 13:31 Download mesaj |
|
|
|
Rezolvat, se poate inchide. _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|