Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233879 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5151
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 27 Ian 2013 16:01 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Ultimul meu mesaj nu era chiar o gluma.
Imaginea postata reprezinta o analiza prin-o metoda stiintifica de a colora nuantele de gri (luminanta).
Zonele rosii sunt saturate ("arse") iar cele negre sunt sterse complet.
Practic, acele zone reprezinta informatie utila pierduta prin procesare excesiva, lucru care ar trebui ca orice incepator (si nu numai, dupa cum se poate observa) sa invete sa-l evite.
Nicidecum nu ar trebui sa devina un exemplu !
Cat despre "discutiile" cu referire la persoana, fac un apel la moderatori si la administrator sa le stearga.
Polemica este o dezbatere in contradictoriu, dar care poate fi de multe ori constructiva.
Insulta, in schimb, este sfarsitul brutal si tragic al unei discutii, cand s-au terminat argumentele logice si se recurge la violenta.
Calomnia si denigrarea merg mai departe ...
|
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3134
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 27 Ian 2013 20:02 Download mesaj |
|
|
|
Moderatorul a facut un apel si trebuie sa-l respectam, Nobody.
Moderat.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
19.06 kb |
Vizualizat: |
de 4199 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 27 Ian 2013 20:12 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
_________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
mflorian Membru

Data inscrierii: 01 Sep 2011 Mesaje: 473
|
Trimis: 27 Ian 2013 20:25 Download mesaj |
|
|
|
nobody a scris: | Imaginea postata reprezinta o analiza prin-o metoda stiintifica de a colora nuantele de gri (luminanta).
Zonele rosii sunt saturate ("arse") iar cele negre sunt sterse complet.
Practic, acele zone reprezinta informatie utila pierduta prin procesare excesiva, lucru care ar trebui ca orice incepator (si nu numai, dupa cum se poate observa) sa invete sa-l evite. | Și eu spuneam aproximativ același lucru la pagina 53, dar deoarece m-am exprimat sec, neutru și nu am atacat pe careva, mesajul a rămas nebăgat în seamă. Am mai spus pe undeva că nu avem cultura dialogului constructiv. De atunci nu s-a schimbat nimic.
_________________ Celestron C8 SGT XLT Advanced GOTO
Nikon D7000 |
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 27 Ian 2013 20:33 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
_________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 27 Ian 2013 21:02 Download mesaj |
|
|
|
Puteti face un poll referitor la subiectul in cauza si astfel apar in schema doar cifre si nu persoane la care sa le fie interpretata intentia.
_________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 28 Ian 2013 00:37 Download mesaj |
|
|
|
Pentru ca am observat ca exista tendinta de a se continua discutiile neconstructive si care degenereaza in atac la persoana am decis ca, pentru moment, sa inchid topicul.
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|