Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233917 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 15 Ian 2013 20:55 Download mesaj |
Titlul subiectului: Grabiti-va cat mai sunt locuri ! |
|
|
|
Asta da oferta pentru pasionatii de astronomie!
http://mars-one.com/en/
Succes !  _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
mflorian Membru

Data inscrierii: 01 Sep 2011 Mesaje: 473
|
Trimis: 15 Ian 2013 21:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bag sama că e numai dus. De întoarcere nici vorbă. _________________ Celestron C8 SGT XLT Advanced GOTO
Nikon D7000 |
|
Sus |
|
 |
Bogdan Bogdan Membru

Data inscrierii: 18 Dec 2012 Mesaje: 19
|
Trimis: 16 Ian 2013 02:54 Download mesaj |
|
|
|
Am vrut sa postez si eu despre misiunea asta zilele trecute, dar m-am gandit ca sunt eu neinformat daca am aflat abia acum (avand in vedere ca proiectul e din 2011).
Personal inca nu stiu cat de fezabil este in continuare. Nu de alta dar am urmarit fascinat de curand un documentar pe National Geographic despre un proiect de colonizarea lunii care ar putea incepe in 2020. Sunt extraordinari de multi pasi de facut pana la a intemeia o baza pe luna si foarte multe zboruri...si asta in conditiile in care luna e la o "aruncatura de bat". Eu nu inteleg cum pot pune ei la punct o misiune asemanatoare pe Marte.
(aceasta este emisiunea la care ma refer (in romana se numeste Planeta la control, ep. Viata pe Luna):
http://channel.nationalgeographic.com/chan...-the-moon/ |
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 16 Ian 2013 10:08 Download mesaj |
|
|
|
mflorian a scris: | Bag sama că e numai dus. De întoarcere nici vorbă. |
Daca cei trimisi foreaza si gasesc titei sau vreo nu stiu ce forma de compus care sa dea energie in combinatie cu CO2, acela ar putea fi biletul lor de intoarcere acasa.  _________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
Sus |
|
 |
sternchen Membru

Data inscrierii: 02 Iun 2012 Mesaje: 1005
Motto: unde o fi luminita din capatu' tunelului?! Localitate: austria
|
Trimis: 16 Ian 2013 13:14 Download mesaj |
|
|
|
Presupunand ca totusi exista posibilitatea de a ajunge omul pe Marte,cred ca se ia in calcul doar drumul pana acolo.Intoarcerea apartinand probabil stranepotilor,din cauza distantei enorme.
Ramane totusi de admirat ambitia oamenilor de stiinta de a gasi medii propice vietii si pe alte planete.
Daca vor reusi sau nu,ramane de vazut.pana atunci va trebui sa ne multumim cu privitul la telescop-e mai ieftin,mai sigur,..si fascinant  |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|