Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 25 Noi 2012 15:46 Download mesaj |
Titlul subiectului: EQDIR |
|
|
|
Cumpar EQDIR _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 25 Noi 2012 18:15 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu cred ca gasesti pe undeva pe aici. Daca vrei, te ajut sa-ti iei unul nou din UK, de unde mi-am luat si eu si de unde i-am luat si lui auriga. |
|
Sus |
|
 |
dikszi Membru

Data inscrierii: 25 Noi 2012 Mesaje: 3
|
Trimis: 25 Noi 2012 20:03 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: EQDIR |
|
|
|
achy1978 a scris: | Cumpar EQDIR |
Salut Marian!
Eu am cumparat EQDIR din Franta la un pret decent, pot sa trimit linkul daca ai nevoie. Ar fi cazul sa-l fabrice cineva si in romania, schema este pe net. |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 25 Noi 2012 20:23 Download mesaj |
|
|
|
Pai cred ca ma apuc eu si il fac .... numai ca nu mai am nici clorura ferica si nici acid azotic sa corodez placuta de cablaj (acum 20 de ani trageam din greu la partea de electronica). Schema este atat de simpla incat nu-mi vina sa cumpar montajul ... insa nici nu am verificat disponibilitatea in RO si nici pretul celor 2 integrate.
Multumesc si astept link-ul din Franta (cumva de la Galileo ?)
.... incs ceva .... vreau un EQDIR cu port serial (USB nu ma intereseaza) _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 25 Noi 2012 20:29 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. _________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
|