Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Tudor Georgescu Membru
Data inscrierii: 24 Mar 2013 Mesaje: 15
Motto: Si cel mai lung drum a inceput cu un pas! Localitate: Giurgiu
|
Trimis: 12 Mai 2013 20:43 Download mesaj |
Titlul subiectului: Concluzii Astronomy 2013- National party |
|
|
|
Dragi co-forumisti,
Multumesc pentru conditiile de la LISA si pentru posibilitatea de a ne cunoaste.
Multumesc lui Jimao22 pentru organizare- a fost peste asteptari- si pentru aranjamentul cu VREMEA- a fost superba.
Sugestii pentru anul viitor - poate lucram pe ateliere si maximizam potentialul acestui tip de intalnire.
Cu stima,
Tudor Georgescu _________________ Radio: FUNcube dongle, PMSDR, Winradio WR-G305e
Foto: Canon: 2000i, D350, D60a;
Fuji HS1. |
|
Sus |
|
|
sabin fota Membru de onoare
Data inscrierii: 09 Iul 2008 Mesaje: 747
Motto: Nihil Sine Deo Localitate: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: 12 Mai 2013 22:16 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
+1
ma bucur ca v-am cunoscut si cred ca totul a fost o mare reusita, felicitari inca o data pentru jimao pentru implicare si eforturi!
sa vezi cand or sa "curga" imaginile regrete pe capul celor care nu au venit sau nu au putut sa vina....
eu m-am gandit la Muntele Mic, avem un complex de pensiuni acolo, dar trebuie sa fim foarte stricti cu vremea, ca la 1600 nu este ca la 800 _________________ http://sabinfota.ro |
|
Sus |
|
|
bumblebee Membru
Data inscrierii: 30 Noi 2011 Mesaje: 31
|
Trimis: 13 Mai 2013 10:32 Download mesaj |
|
|
|
Multumiri pentru efortul depus de catre Cristi Danescu alias Jimao22.
Felicitari, a fost o mare reusita!!!
M-am simtit extraordinar, am invatat lucruri noi din experientele celor mai "vechi" cu care sper eu, m-am si imprietenit. |
|
Sus |
|
|
psemil Membru
Data inscrierii: 16 Aug 2010 Mesaje: 888
|
Trimis: 13 Mai 2013 11:04 Download mesaj |
|
|
|
A fost nemaipomenit.
Mi-a facut mare placere sa cunosc personal atatia oameni cu care am conversat pana acum doar in mediul virtual. Oameni prietenosi, ce si-au pus la dispozitia tuturor instrumentele, de mentionat Raul (racostru) al carui newton de 400mm a fost vedeta celei de-a doua seri.
Vremea a fost superba superba cu un cer cristal in ambele nopti.
Organizarea a fost mult peste asteptari si il felicit pe Cristi (jimao22) pe aceasta cale.
Vreau sa cred ca acest fel de intalnire s-ar putea reedita si in urmatorii ani. |
|
Sus |
|
|
achy1978 Membru
Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 13 Mai 2013 12:38 Download mesaj |
|
|
|
Desi nu am reusit sa fiu si eu prezent, din pacate, vreau sa il felicit si eu pe Cristi pentru reusita! Am tinut legatura cu cativa prieteni prezenti acolo si toate semnalele au fost extrem de pozitive.
Felicitari tuturor pentru participare si felicitari Cristi pentru organizare!
La mai multe! _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
|
saiph Moderator
Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2298
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 13 Mai 2013 14:01 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
Reuniunea de la Lisa a fost una pe cat de mare (ca numar de participanti) pe atat de scurta (ca timp - mie mi s-a parut ca au trecut foarte repete zilele acolo) si de plina de ocazii si amintiri placute (doar daca ne referim la varietatea de locuri din tara de unde au venit participantii si la varietatea de instrumente si de obiecte vazute prin ele).
Multumim lui Jimao pt organizare si cadouri
Multumim lui Vali Grigore pentru prezenta si documentarea evenimentului in cadrul emisiunii "Noi si Cerul"
Si nu in ultimul rand, daca s-ar putea, am multumi si vremii care a tinut cu noi
Sper sa putem repeta evenimentul si la anul, pentru ca este o modalitate de a face schimb de experienta si de a interactiona cu membri forumului la un nivel cat se poate de real si de eficient.
Cer senin! _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
|
valy Membru
Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11079
|
Trimis: 13 Mai 2013 15:02 Download mesaj |
|
|
|
Ma bucur ca a avut loc, desi n-am participat, sper sa devina o traditie si la cele viitoare sa vin si eu. |
|
Sus |
|
|
Canis Extramajoris Membru
Data inscrierii: 25 Dec 2011 Mesaje: 630
Motto: Hok'tar Localitate: Bukres
|
Trimis: 13 Mai 2013 15:08 Download mesaj |
|
|
|
Greetings people of the Tauri !!!
Aceasta intalnire a fost de bun augur, m-a incantat numarul participantilor aparuti la Lisa, ar fi ok sa se repete cat de des posibil ,felicitari Jimao pt organizare.
CEXM _________________ Onak kla keela vurok,mak tal shree! Lo tak |
|
Sus |
|
|
theogon Membru de onoare
Data inscrierii: 20 Mar 2009 Mesaje: 1189
Motto: impresie, rasarit de soare Localitate: cluj
|
Trimis: 13 Mai 2013 15:26 Download mesaj |
|
|
|
Veni,vidi, vici!
Toți cei care au fost prezenți și au participat la întrunire sunt într-un fel sau altul învingători.
Au învins greutățile cotidiene, au învins drumul lung, au învins comoditatea și lentoarea noastră când e vorba să facem ceva împreună și au câștigat relația personală cu oameni deosebiți, prieteni minunați.
Mulțumim pentru organizare Cristi Dănescu -Jimao22 și locul ales. Am avut noroc de o vreme superbă (nu și de o turbulență redusă), dar asta este. Cazare foarte bună, masă împărătească.
Treaba începută trebuie să continue ''The show must go on'' _________________ mihai |
|
Sus |
|
|
gabi Membru
Data inscrierii: 13 Mai 2010 Mesaje: 964
Motto: To be, or not to be, that is the question Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 13 Mai 2013 19:37 Download mesaj |
|
|
|
Sa nu uitam sa-i multumim si lui Mike23 pentru realizarea ecusoanelor. |
|
Sus |
|
|
Erwin Moderator
Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9589
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 13 Mai 2013 19:53 Download mesaj |
|
|
|
Regret că nu am putut participa. Sper să se formeze un obicei și să pot veni data viitoare. Felicitări, Cristi și celorlalți, este un pas important pentru consolidarea mișcării amatoricești de astronomie. _________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
|
jimao22 Moderator
Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2899
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 13 Mai 2013 20:36 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru vorbele frumoase.
Ma bucur mult ca am reusit sa strang atatia oameni de calitate in jurul unei idei si ca am spart mitul romanilor dezbinati (desi poate ar mai fi de lucru pe aici).
Ca sa terminam totul asa cum am gandit, de la cap la coada, trimiteti-mi va rog pozele/filmele facute in timpul taberei, sa incerc sa refac acel film al evenimentelor, pentru amintire. Eu nu am facut nici macar o poza, prea preocupat fiind cu mersul lucrurilor. |
|
Sus |
|
|
jimao22 Moderator
Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2899
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
|
Sus |
|
|
horatius Membru
Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1203
|
Trimis: 14 Mai 2013 15:13 Download mesaj |
|
|
|
Excelent locul, cazarea si masa, precum si participantii. Felicitari pentru organizare si reusita de a aduna la un loc atatia oameni din zone diferite. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
Sus |
|
|
sabin fota Membru de onoare
Data inscrierii: 09 Iul 2008 Mesaje: 747
Motto: Nihil Sine Deo Localitate: Drobeta Turnu Severin
|
|
Sus |