Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Daniel Simion Membru

Data inscrierii: 22 Ian 2012 Mesaje: 445
|
Trimis: 13 Mai 2013 21:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: Vand Celestron SkyMaster 15x70 |
|
|
|
Vand Celestron SkyMaster 15x70,este in stare perfecta.Daca va uitati intr-un post mai vechi de al meu o sa vedeti probabil ca am scris ca ar avea o zgarietura pe o lentila dar nu era nicio zgarietura(se vede oricum la cumparare).Este colimat destul de bine(nu imi obosesc ochii oricat m-as uita prin el) de catre mine conform instructiunilor de pe acest forum.Nu mai am capacelul de la orificiul unde vine montat adaptorul de trepied.
http://www.youtube.com/watch?v=R3Z9pQL-KpI
http://www.youtube.com/watch?v=r9t_wN4AOow
Nu trimit in tara pentru ca nu am incredere in firmele de curierat si in modul cum acestia manipuleaza pachetele.
Pret 350 ron
Descriere: |
|
Marime fisier: |
125.66 kb |
Vizualizat: |
de 4930 ori |

|
|
147.14 kb |
de 4930 ori |

|
|
156.98 kb |
de 4930 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

|
Trimis: 15 Mai 2013 10:39 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Pret negociabil
|
|
Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

|
Trimis: 16 Mai 2013 10:35 Download mesaj |
|
|
|
Up! 300 lei.
|
|
Sus |
|
 |
John1969 Membru

Data inscrierii: 26 Iul 2012 Mesaje: 10
|
Trimis: 22 Mai 2013 13:52 Download mesaj |
|
|
|
Ce spui de 250? Fara suparare, este o oferta cinstita pentru un binoclu second, cu unele defecte si umblat prin el... asa cum rezulta din postari anterioare.
|
|
Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

|
Trimis: 22 Mai 2013 15:45 Download mesaj |
|
|
|
Nu stiu din care postari ai tras concluzia ca este umblat in el... Nu este umblat in el,nu are defecte,era putin decolimat cand l-am cumparat dar am rezolvat problema.Nu am capacelul de unde vine montat adaptorul pentru trepied dar asta nu afecteaza in niciun fel functionalitatea acestuia.
Pretul este 300 ron.
|
|
Sus |
|
 |
eveuser Membru

Data inscrierii: 17 Mar 2012 Mesaje: 2
|
Trimis: 23 Mai 2013 21:47 Download mesaj |
|
|
|
Michael Peter a scris: | Daniel Simion a scris: | ...acum a ramas problema zgarieturii pe care eu am facut-o ca am apasat prea tare pe laveta cu care l-am sters.Oare exista vreo varianta sa-l schimb tinand cont ca este inca in garantie la emag?Ar fi perfect daca mi-ar da unul nou |
.... No comment... |
Bine ca nu incerci sa ni-l vinzi noua, aici pe forum....
|
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4243
|
Trimis: 23 Mai 2013 23:22 Download mesaj |
|
|
|
In mod normal ar fi binevenita observatia ta, eveuser, dar e clar ca nu citesti mesajele cu atentie!
Ia uita-te ce scrie Daniel Simion chiar in primul mesaj de pe topicul asta: Daniel Simion a scris: | Daca va uitati intr-un post mai vechi de al meu o sa vedeti probabil ca am scris ca ar avea o zgarietura pe o lentila dar nu era nicio zgarietura(se vede oricum la cumparare). |
Deci, mai multa atentie si mai putina "condescendenta" nu ar strica...
_________________ Telescoape: SW MC 127 Virtuoso GTi; Orion StarBlast 6
Oculare: TS Zoom Deluxe 7-21, SW Apo-Zoom 8-24, PL 40
Binocluri: Omegon 20x80, APM 16x70ED, Nordlicht 10x50, Minox 10x42, IOR 7x40, БПЦ5 8x30, CZ 6x30 |
|
Sus |
|
 |
John1969 Membru

|
Trimis: 24 Mai 2013 10:06 Download mesaj |
|
|
|
Oameni buni.... Mai mult calm va rog. Incercam "sa negociez", ..., adica sa obtin un pret mai bun pentru mine. Doresc sa cumpar binoclul si ... nu vad de ce nu pot incerca! Este adevarat ca pretul cerut de Daniel poate fi considerat unul corect... doar ca eu am incercat. Nu accepta oferta mea... foarte bine. Asta nu-i motiv de scandal. In fond si Daniel a inceput cu 350. Ulterior a coborat la 300. Daca acceptam de la inceput 350 sa inteleg ca m-ar fi pacalit? NU. Omul a incercat, nu s-a legat nimic si a coborat din pretentii. Si poate ca ar mai fi coborat iar eu as mai urca. Asta e cu negocierea. De asta aceasta sectiune a forumului se numeste BAZAR.
Pe de alta parte, colimarea presupune o interventie mecanica asupra binoclului (chiar daca se face din exterior, prin acele suruburi mascate). N-am de unde sti cat de expert este Daniel in aceste interventii si cat de corect a facut colimarea. Incercam "sa gasesc un motiv" sa trag pretul cat de jos si favorabil mie. In fond binoclul este unul modest. Probabil ca de asta incearca Daniel sa scape de el si sa achizitioneze un altul mai bun (vezi alte postari ale lui).
Legat de "codescendenta" ... cred ca atitudinea mea a fost in acest sens. Recomandarea facuta, chiar daca nu mie, citez: " mai multa atentie si mai putina "condescendenta" nu ar strica... ", ..., consider ca nu este ceea ce dorea autorul acesteia sa spuna. Cf DEX - condescendent, -a, condescendenți, -te, adj. inseamna: care are o atitudine plinã de respect sau de bunãvoințã fațã de cineva; respectuos, amabil.
Ori "mai putina" conduce catre altceva. Mai multa atentie la termenii utilizati. IA ATITUDINE, PATRIA ARE NEVOIE DE TINE! ...
stima tuturor!
|
|
Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1081
|
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4243
|
Trimis: 24 Mai 2013 14:40 Download mesaj |
|
|
|
@Herr_Alien:
Foarte bine punctat!
@John1969:
Cred ca nici tu nu citesti cu atentie: am utilizat termenul "condescendent" cu sensul peiorativ (care este si-n DEX) pe care l-a folosit eveuser intr-un mesaj anterior (singurul, de altfel ), mesaj pe care-l gasesti accesand link-ul atasat termenului "condescendent"...
In rest, sanatate si mai multa atentie si mai putin condescendenta (adica: "bunãvoințã cu aer de dispreț, aroganțã, superioritate")!
|
|
Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

|
Trimis: 24 Mai 2013 17:18 Download mesaj |
|
|
|
Anuntul este in continuare valabil.
Pret 280 RON
|
|
Sus |
|
 |
John1969 Membru

|
Trimis: 24 Mai 2013 17:27 Download mesaj |
|
|
|
@Herr_Alien: Ok! Ai dreptate. N-am citit!
@MariusP: Ok! Accept si explicatia (sensul peiorativ) si mustrarea!
@Daniel Simion: raman la oferta initiala (250).
|
|
Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

|
Trimis: 24 Mai 2013 21:12 Download mesaj |
|
|