Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234644 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2848 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: alex20 |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
saiph Moderator

Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2299
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 07 Sep 2011 00:07 Download mesaj |
Titlul subiectului: Se cauta strungar |
|
|
|
Salut.
As dori sa apelez la cei care cunosc operator de strung sau au acces la un atelier de prelucrari mecanice.
As avea doua adaptoare: unul simplu si altul nu foarte complicat, dar e deja facut, mai trebuie doar corectat.
In prima poza este primul adaptor, fara filete, doar suprafete cilindrice (concentrice - singura conditie - deci trebuie cam dintr-o prindere facut), fara tolerante (cote libere) si fara pretentii de rugozitate.
In a doua poza este al doilea adaptor. Are un filet interior ce ar trebui sa se potriveasca pe iesirea de Schmidt de la telescoapele compacte ce pot primi accesorii pe 2". Acest filet a iesit insa, dintr-o regretabila eroare de prelucrare, cam cu 1mm mai mic in diametru nominal.....
Am materialele, pun la dispozitie schitele/detaliile necesare, sunt dispus sa platesc manopera plus transportul semifabricatelor si pieselor finite prin posta .
Astept eventualele oferte.
Va multumesc. _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
saiph Moderator

|
Trimis: 12 Sep 2011 16:23 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
nimeni??.. _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 2939
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 12 Sep 2011 16:29 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu caut strung.
De strungari sunt satul ;cand tre' sa apelez la vreunul ma simt de parca m-as duce sa-mi fac chiuretaj. |
|
Sus |
|
 |
alderamin59 Membru

Data inscrierii: 26 Noi 2009 Mesaje: 311
Motto: Totul este creat de Creator.
|
|
Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 2939
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 12 Sep 2011 21:10 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc pentru link alderamin59 , doar ca sunt nevoit sa caut prin zona in care locuiesc.
Cam asa ceva caut , insa trebuie sa vad cu ochii mei pe ce dau banii.
catalin |
|
Sus |
|
 |
saiph Moderator

|
Trimis: 12 Aug 2012 22:57 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
Salut.
Revin pe acest topic, intrucat nu am reusit sa gasesc o persoana care sa aiba acces la un atelier de prelucrari si pregatirea necesara pentru a prelucra pe strung niste amarate de piese - adaptoare pt telescop, care zac pe foaie de mai bine de un an (unele chiar de doi).
Asadar, daca exista printre voi cineva dispus sa imi ofere o mana de ajutor, un indiciu, o recomandare, orice, as fi mai mult decat recunoscator. Chiar si in formula in care aduc material, schite si suma aferenta (pt manopera) la un loc cu alte piese de facut undeva, unde mai stiti ca se mai fac astfel de prelucrari.
Pana acum nici una din promisiunile pe care le-am primit nu s-au finalizat intr-un mod constructiv, ci au ramas undeva, suspendate, fie din lipsa timpului, fie a chefului, fie a sculelor (cutia de avansuri si filete a strungului nu ar fi avut si pasul acela "american"...).
Astept orice propunere.
Va multumesc
Cer senin!  _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2919
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 14 Aug 2012 00:13 Download mesaj |
|
|
|
Am eu strung si in lipsa unui strungar de meserie, imi fac eu prelucrarile. Daca nu ai pretentii mari si ai materialul din care sa fac piesele, te pot ajuta, in limita timpului disponibil. |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|