| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 238256 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2903 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Lucian Ivan |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Albireosblue Membru

Data inscrierii: 09 Iun 2011 Mesaje: 5
|
Trimis: 22 Sep 2011 21:13 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Loredana - scurta introducere |
|
|
|
Buna, tuturor!
Cativa dintre voi cred ca ma cunoasteti deja. Ma numesc Loredana Jucan si sunt din Bucuresti.
M-am inscris pe forum acum cateva saptamani, dar de-abia acum m-am decis sa si particip la discutii.
Sunt pasionata de astronomie din copilarie insa de curand m-am decis si sa fac ceva in privinta asta. Asa ca in timpul liber am inceput sa citesc carti de astronomie si sa fac astrofotografii. A inceput sa-mi placa foarte mult astrofotografia, asa ca intentionez in timp sa investesc timp si bani in asta.
Pana una alta, incerc sa fac fotografii panoramice, cu diverse constelatii. Pot sa spun ca sunt destul de multumita de progresul meu; mari frustrari am insa din partea prelucrarilor. Inca ma mai documentez la acest capitol, dar sper sa o scot la capat in curand
Cam asta e tot. Pe curand  |
|
| Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 22 Sep 2011 21:52 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit, Loredana !
Ma bucura faptul ca ai acesta pasiune inca din copilarie.
In afara de astro-foto, nu ar strica sa incerci si un prim sarut al Fortunei, legat de observatiile vizuale prin telescop. S-ar putea sa te prinda pentru mult timp de aici incolo.
Observatiile " live " prin telescop, au si ele farmecul lor, poate cel mai mare.
Punand ochiul la ocular, deja te transpui intr-o alta lume, pe care insa te las sa o descoperi singura, pe viu, pentru ca niciodata nu vor fi suficiente cuvinte pentru a o descrie, fie in poezie fie in proza.
Un prim pas, ar fi acela de a observa steaua din Lebada, al carei nume l-ai ales sa te reprezinte. Daca o vei privi prin telescop, vei descoperi o minunatie. Ea este o stea dubla, in care una din componente are culoarea portocalie iar cealalta albastra .
Succes !
Teo |
|
| Sus |
|
 |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9808
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 23 Sep 2011 23:01 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Loredana
Bine ai venit pe forum si iti urez distractie placuta in lumea Astronomiei.
Alegand astrofotografia ti-ai ales o parte foarte dificila a Astronomiei Practice,iti urez succes in insusirea ei.
Cer senin si toate cele bune,Mircea _________________ http://observoergosum.blogspot.ro/
https://astroclubgalaxis.blogspot.com
Dotare: reflectoare, lunete, cateva binocluri si un catadioptric. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|