Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
mugur Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2011 Mesaje: 90
Motto: Your mind works best like a parachute: when it is open. Localitate: BUZAU
|
Trimis: 01 Ian 2012 19:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: Bine v-am gasit |
|
|
|
Salut si bine v-am gasit.
Sunt Mugur din Buzau (gata sa sune a manelist da' n-am nici o treaba cu problema).
Dotarea in mare parte e pe drum dar in general:
un telescop, cateva oculare un DSLR si o gramada de rabdare. o sa incropesc si un sistem "video" dar mai bine vorbesc despre el cand e gata. Am un atelier complet dotat de la CNC, strung, freza, pana la surubelnite.
P.S. meseria mea e alta. Am atelierul asta facut din pura pasiune dar s-a dovedit util si in alte "apucaturi" ale mele (modelism, airsoft, automatica, roboti, etc) _________________ Quality only hurts once! |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6947
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01 Ian 2012 20:23 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit. Sper sa te simti bine aici.
Cat despre dotari, strungul si freza sunt cele mai interesante. S-ar putea sa gasesti niste amatori care sa aiba nevoie de ajutorul tau. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
mugur Membru

Motto: Your mind works best like a parachute: when it is open. Localitate: BUZAU
|
Trimis: 01 Ian 2012 20:26 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc Dragos. _________________ Quality only hurts once! |
|
Sus |
|
 |
sabin fota Membru de onoare

Data inscrierii: 09 Iul 2008 Mesaje: 747
Motto: Nihil Sine Deo Localitate: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: 01 Ian 2012 21:18 Download mesaj |
|
|
|
bun venit!
ascute frezele strungului, sigur o sa ai cereri  _________________ http://sabinfota.ro |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 01 Ian 2012 22:15 Download mesaj |
|
|
|
Am citit bine, CNC ?
De care ? da, te rog, detalii, pe aici CNC-ul e un subiect "hot" si chiar "tabu" (nu stiu cati au vazut vreodata un astfel de "animal").
Ar fi extrem de interesant si cu siguranta, asa cum ziceau si baietii mai sus, ai avea de lucru  _________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
mugur Membru

|
|
Sus |
|
 |
Stanescu Octavian Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2006 Mesaje: 3696
|
Trimis: 02 Ian 2012 00:25 Download mesaj |
|
|
|
Bine ai venit adica repari sau construiesti instrumente din poza de jos ?
inteleg atunci ce e si cu intensificatoarele de fotoni . |
|
Sus |
|
 |
mugur Membru

|
Trimis: 02 Ian 2012 01:28 Download mesaj |
|
|
|
Sper sa se inteleaga ca sunt jucarii. Airsoft se numeste la ce sunt folosite.
M-am jucat pe vremea impuscatului destul cu plumb. Mi-a ajuns. _________________ Quality only hurts once! |
|
Sus |
|
 |
RaZvI5 Membru

Data inscrierii: 20 Aug 2011 Mesaje: 102
Motto: - Localitate: Buzau
|
Trimis: 02 Ian 2012 09:52 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Bine v-am gasit |
|
|
|
mugur a scris: | Salut si bine v-am gasit.
Sunt Mugur.
|
1.Bine ai venit!
2.Oare sa imi fi gasit in sfarsit buzoianul mult dorit? _________________ Razvan |
|
Sus |
|
 |
mugur Membru

|
Trimis: 02 Ian 2012 11:11 Download mesaj |
|
|
|
Mersi
Ramane de vazut. Nu sunt alti buzoieni pe aici ??
P.S. Rugaminte la admini: nu se poate sa faceti grup "Muntenia" ? _________________ Quality only hurts once! |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 02 Ian 2012 12:04 Download mesaj |
|
|
|
Ma bucur tare mult ca ai ajuns pe acest forum si sunt convins ca o sa-ti fructificam atat cunostintele cat si dotarea, in special CNC  _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
mugur Membru

|
Trimis: 02 Ian 2012 12:11 Download mesaj |
|
|
|
mersi pentru urari.
Cunostintele mele in domeniul asto sunt nule spre minus. Am avut in casa acum vreo 6 ani un telescop Yli (parca) al prietenei mele; era o catastrofa. Telescopul.
Acum am un soft in android care ma ajuta: il indrept spre cer si imi potriveste o harta exact peste harta cerului si macar ma prind si eu la ce ma uit
Cunostintele mele in alte domenii... vedem cat de folositoare or fi. Daca pot o sa incerc sa ajut. _________________ Quality only hurts once! |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 02 Ian 2012 12:36 Download mesaj |
|
|
|
Pai sa vedem .... electronica + CNC ..... astronomia are mare nevoie de ambele  _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
mugur Membru

|
Trimis: 02 Ian 2012 12:54 Download mesaj |
|
|
|
Mersi.
Cel mai bun sunt la citit.  _________________ Quality only hurts once! |
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2922
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 02 Ian 2012 13:56 Download mesaj |
|
|
|
Salut. CNC-ul l-ai facut tu? Stiu ca exista chiar un forum despre electronica unde se discuta intens si se fac chiar CNC-uri, e o idee atragatoare.
Daca da, poti sa ne dai mai multe detalii despre CNC-ul tau? |
|
Sus |
|
 |
|