| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 15 Noi 2006 01:32 Download mesaj |
| Titlul subiectului: RADU |
|
|
|
recitesc cu placere romanle lui Dumas...acum 20 de ani le citeam cu aceeasi placere
si pe atunci imi construiam prima luneta, dintr-o lentila de ochelari ca obiectiv, o foaie de preshpan ca tub si un obiectiv de smena ca ocular... vremuri ale marilor cautari.
si n-am gasit. _________________ הבה נגילה |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 15 Noi 2006 08:53 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ați venit printre noi, domnule profesor! _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 15 Noi 2006 09:37 Download mesaj |
|
|
|
Ati gasit ... Cu totii gasim. Din pacate doar ceea ce au pierdut altii Si ati gasit acest forum (pe care probabil ca multi altii l-au pierdut) despre care Abel sustine ca nu s-exista altul mai tare. Si daca Abel spune asta care-i umblat prin lume Bun venit si speram sa aveti in bagaj cel putin o teorie fizica mai neconventionala! Ca se poarta pe la noi  |
|
| Sus |
|
 |
Spencer Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2005 Mesaje: 126
|
Trimis: 15 Noi 2006 19:48 Download mesaj |
|
|
|
| bine ati venit pe forum |
|
| Sus |
|
 |
stelaru Membru

Data inscrierii: 10 Aug 2006 Mesaje: 569
Motto: Haideti sa haidem! Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 16 Noi 2006 15:52 Download mesaj |
|
|
|
Bun venit!
Poate ca ideea construirii unor lunete mititele pentru copii, de catre ei - nu ar fi chiar asa de rea...
Ca reviste de genul asta sau emisiuni la TV nu mai sunt de muuult...  |
|
| Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 16 Noi 2006 16:06 Download mesaj |
|
|
|
E chiar o idee foarte buna. Majoritatea sunt copii de clasele 6-7 care trebuie sa invete jucandu-se. Le va face placere . |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Data inscrierii: 15 Sep 2006 Mesaje: 748
Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 16 Noi 2006 16:44 Download mesaj |
|
|
|
Bine ati venit pe forum ...
P.S. Dragutz modelul ala ... _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 16 Noi 2006 20:41 Download mesaj |
|
|
|
Intr-adevar, daca ma straduiesc nitel imi dau seama ca am gasit.
N-am mai facut astronomie practica de multa-multa vreme: orientarea preateoretica m-a indepartat.
Dar incep sa regasesc...
Ma uit (deocamdata) pe topic-urile referitoare observatii dar mai ales pe "self made" si ma minunez de cate - si ce! - chestii sunt la dispozitie, comercializate.
"Poate n-am observat eu bine" dar lumea a evoluat serios...
Nu, chiar serios . Cand am vrut sa slefuiesc o oglinda (tot acum 20 de ani) am umblat o multime dupa doua discuri de sticla iar cand le-am obtinut... n-am avut ce face cu ele.
The world is changing. |
|
| Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 20 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 27 Ian 2007 23:57 Download mesaj |
|
|
|
vad ca nu spune nimic, am sa spun eu:
dl. prof. a obtinut titlul de doctor "magna cum laudae".
Imi pare rau ca n-am fost acolo.
Imi pare rau ca nu mai sunt acolo . _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 28 Ian 2007 00:08 Download mesaj |
|
|
|
Nu mă miră , dar mă încântă! Să ne trăiască, la mulți ani! Sunt convins că Radu merită acest titlu. Să-l respectăm cum se cuvine!
Eu aștept cu înfrigurare intervențiile tale, Radu! Acum înțeleg de ce nu ai avut timp. (Oare înțeleg?). _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 28 Ian 2007 11:25 Download mesaj |
|
|
|
Din pacate d-le profesor dupa acest titlu nu mai urmeaza decat distinctia suprema: DOCTOR HORMONIS PAUZA Felicitari! |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Data inscrierii: 15 Sep 2006 Mesaje: 748
Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 28 Ian 2007 13:30 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari d-le profesor! ... pardon Profesor Doctor . _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
| Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 29 Ian 2007 11:30 Download mesaj |
|
|
|
O pauza ar fi binevenita. Cu hormonis... mai aveau saptamana trecuta la Mall, o sa caut si-mi iau o sacosa intreaga cand gasesc
Multumesc . _________________ הבה נגילה |
|
| Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

|
Trimis: 20 Mar 2007 13:52 Download mesaj |
|
|
|
Radu, felicitări pentru acribia și pentru răbdarea cu care ai demontat „teoria” lui Iacob și mulțumesc pentru faptul că ai păstrat un ton rezonabil în fața unei asemenea provocări. Ca moderator, sunt fericit că nu a trebuit să închid subiectul sau să fac vreo modificare a mesajelor tale. _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
| Sus |
|
 |
IccyNecro Membru

Data inscrierii: 22 Feb 2007 Mesaje: 34
|
Trimis: 20 Mar 2007 20:03 Download mesaj |
|
|
|
In primul rand "FELCITARI!!".. i`m waitin` for a party^^, where should i come??^^.. si in al doilea rand: /pentru zircon:/
[/quote]
Radu, felicitări pentru acribia și pentru răbdarea cu care ai demontat „teoria” lui Iacob și mulțumesc pentru faptul că ai păstrat un ton rezonabil în fața unei asemenea provocări.
[quote]
Asta nu inseamna ca se bucura de faptul ca domnul profesor "i-a inchis gura" domnului iacob, ci il felicita pentru rabdarea de care a dat dovada in "procesul" de convingere a faptului ca teoria nu e corecta. Uita-te la jumatatea plina a paharului :wink: !! |
|
| Sus |
|
 |
|