Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 06 Ian 2011 12:27 Download mesaj |
Titlul subiectului: Adeziv lipire cauciuc DSLR Nikon |
|
|
|
DSLR-ul meu, Nikon D50 are o mica problema "cosmetica": cauciucul de pe spate, care formeaza suportul pentru degetul mare, se tot dezlipeste. Am incercat tot felul de solutii, inclusiv asa numitii adezivi de contact (tip Prenadez) dar lipitura nu tine.
S-a mai lovit careva de problema aceasta ? exista vreun adeziv special care rezista ?
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6903
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 06 Ian 2011 13:19 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Incearca cu adeziv poliuretanic. Sunt de mai multe tipuri, mono sau bicomponent. Eu folosesc unul mono pe care scrie ca e pentru lemn, si am lipit cu el de toate. Si bine. Problema e ca se usuca in aproximativ 2 ore, timp in care, daca piesele nu sunt puse bine, aluneca una peste alta, din pozitia normala. Nu trebuie sa pui mult, ca el se unfla daca e gros. Si, evident, suprafetele un pic zgariate, ca sa faca aderenta. Se gaseste pe la Praktiker.
_________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
mak Membru

Data inscrierii: 19 Ian 2009 Mesaje: 1219
|
Trimis: 06 Ian 2011 13:51 Download mesaj |
|
|
|
Ma bag si eu in vorba cu toate ca nu am DSLR si nici treaba cu ele: eu as suna si la importator sa intreb cum se poate repara. Banuiesc ca nu mai e in garantie dupa modificarile facute pentru astrofotografie, dar macar poate iti dau o idee, ceva.
http://www.skin.ro/contact
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 06 Ian 2011 13:58 Download mesaj |
|
|
|
@Dragos: multumesc frumos !
@Mak: baga-te, baga-te - asta e si ideea: am nevoie de orice sugestii aparatul nu e modificat dar nici vorba de garantie (il am de aproape 5 ani deja).
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

|
Trimis: 07 Ian 2011 16:08 Download mesaj |
|
|
|
up...
alte sugestii ? nu de alta dar ma pregatesc sa merg la cumparaturi !
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5182
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 07 Ian 2011 17:52 Download mesaj |
|
|
|
Banda dublu adeziva de calitate.
|
|
Sus |
|
 |
mircear Membru

Data inscrierii: 05 Aug 2005 Mesaje: 426
|
Trimis: 07 Ian 2011 19:27 Download mesaj |
|
|
|
Cauta pe forumurile DPreview, am mai intalnit pe-acolo problema asta dar nu mai stiu care era solutia
As recomada ceva gen Super Attack Gel, dar nu stiu in ce masura nu ataca plasticele si caucioacele.
|
|
Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 2943
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 07 Ian 2011 19:46 Download mesaj |
|
|
|
As merge pe mana lui Nobody. Chestia asta are mai putin de 0.1 mm grosime si e data dracu'.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
248.72 kb |
Vizualizat: |
de 8466 ori |

|
Descriere: |
|
Marime fisier: |
202.65 kb |
Vizualizat: |
de 8466 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9733
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 07 Ian 2011 21:24 Download mesaj |
|
|
|
Mie mi se tot dezlipeau piciorușele de cauciuc de la laptopul vechi, le-am lipit cu superglue după ce am curățat foarte bine vechiul lipici care cred că a fost o bandă dublu adezivă de care zic colegii. Piciorușele pierdute le-am înlocuit cu polietilenă turnată din bară rotundă, cu pistolul special de lipit.
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
|