Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 04 Sep 2009 20:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: Burete/spuma pentru cutii |
|
|
|
Are cineva idee pe unde se poate gasi burete/spuma neagra groasa pt capitonat cutii de accesorii, in genul cutiilor Pelican din strainatate?
Cer senin !
Descriere: |
|
Marime fisier: |
46.1 kb |
Vizualizat: |
de 12486 ori |

|
_________________ Small minds discuss people, Average minds discuss events, Great minds discuss ideas
www.cloudynights.com |
|
Sus |
|
 |
KLK Membru

Data inscrierii: 13 Feb 2008 Mesaje: 190
Motto: Nihil sine Deo Localitate: Buzau
|
Trimis: 04 Sep 2009 21:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Si pe mine m-ar interesa, am gasit asa numitul burete gofrat care seamana exact la fel dar este pentru izolare fonica , se foloseste la boxe si discoteci. Se gaseste in magazinele de muzica sau la producatori. nu stiu daca este bun si pentru ce ne dorim noi (pentru capitonat cutii pentru oculare si lunete). Stie cineva daca e bun?
|
|
Sus |
|
 |
Oliver Dragan Membru

Data inscrierii: 04 Iul 2008 Mesaje: 1616
Motto: Inima are ratiunile ei pe care ratiunea nu le cunoaste. Localitate: Braila
|
Trimis: 04 Sep 2009 21:37 Download mesaj |
|
|
|
Eu am cumparat burete cofrat de la www.proaudiostore.ro
2000X1000X50mm vreo 120 lei. E super.
Am in constructie o asemeanea cutie din aluminiu pentru luneta. Din pacate nu prea am timp de mesterit si e doar 50% terminata. Cand va fi gata o voi prezenta pe forum.
|
|
Sus |
|
 |
KLK Membru

Data inscrierii: 13 Feb 2008 Mesaje: 190
Motto: Nihil sine Deo Localitate: Buzau
|
Trimis: 04 Sep 2009 21:50 Download mesaj |
|
|
|
Deci e bun. Multumim Oliver.
|
|
Sus |
|
 |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 04 Sep 2009 22:17 Download mesaj |
|
|
|
Mersi fain si eu pt. informatie. Pacat ca nu vand si in bucati mai mici .
_________________ Small minds discuss people, Average minds discuss events, Great minds discuss ideas
www.cloudynights.com |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 21 Sep 2009 13:08 Download mesaj |
|
|
|
Si eu caut ceva de genul acesta dar as prefera sa fie fara "excrescente", neted.
Stie cineva o sursa ?
In Timisoara exista o fabrica ce are si magazin de prezentare (SPUMOTIM) dar, din cate am vazut, magazinul e mai tot timpul inchis.
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
Oliver Dragan Membru

Data inscrierii: 04 Iul 2008 Mesaje: 1616
Motto: Inima are ratiunile ei pe care ratiunea nu le cunoaste. Localitate: Braila
|
Trimis: 21 Sep 2009 19:09 Download mesaj |
|
|
|
Si eu caut burete simplu de culoarea antracitului. Nu am gasit.
La Hornbach in Bucuresti gasesti burete, dar este alb si galben.
Mai poti cauta burete semidur. E mai bun pentru decuparea lacasurilor in care stau accesoriile sau chiar tuburile. Dar nici dintr-acesta nu am gasit.
|
|
Sus |
|
 |
Peavy Membru

Data inscrierii: 25 Apr 2010 Mesaje: 190
|
Trimis: 30 Mai 2010 21:46 Download mesaj |
|
|
|
Laurentiu a scris: | Si eu caut ceva de genul acesta dar as prefera sa fie fara "excrescente", neted.
Stie cineva o sursa ?
In Timisoara exista o fabrica ce are si magazin de prezentare (SPUMOTIM) dar, din cate am vazut, magazinul e mai tot timpul inchis. |
Ai gasit pina la urma burete undeva? Si eu sint tot din Timisoara, de aia te intreb. Si cutii de aluminiu se gasesc in oras? Eu nu am gasit inca.
|
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5192
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 30 Mai 2010 22:01 Download mesaj |
|
|
|
Parca la Praktiker am vazut cutii de aluminiu cu tot cu burete inauntru. Ti-l tai cum vrei. Mai sunt si din ABS. Mi se par mai durabile decat cele de aluminiu.
|
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9736
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 31 Mai 2010 07:27 Download mesaj |
|
|
|
Eu am găsit burete la un atelier de mobilă tapițată, dar încă nu l-am pus în operă, încă nu am o cutie din Al sau plastic iar geanta de laptop pe care o folosesc are deja burete înăuntru.
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 31 Mai 2010 09:34 Download mesaj |
|
|
|
Peavy a scris: | Laurentiu a scris: | Si eu caut ceva de genul acesta dar as prefera sa fie fara "excrescente", neted.
Stie cineva o sursa ?
In Timisoara exista o fabrica ce are si magazin de prezentare (SPUMOTIM) dar, din cate am vazut, magazinul e mai tot timpul inchis. |
Ai gasit pina la urma burete undeva? Si eu sint tot din Timisoara, de aia te intreb. Si cutii de aluminiu se gasesc in oras? Eu nu am gasit inca. |
Da, am gasit la magazinul de prezentare al SPUMOTIM. Si uite si cutia pentru oculare:
http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=43776#43776
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
|