Pentru Zorba: binoclul a fost cumparat de aproximativ un an de frate-miu la indemnul meu dar nu l-a prea folosit pentru ca nu a facut o pasiune pentru astronomie. E in stare foarte buna si vine cu adaptorul pentru trepied si geanta de transport. Pentru carcotasi geanta de transport are captuseala interioara usor "jumulita" in locul de contact cu ariciul de inchidere dar am vazut ca asta e o boala obisnuita la toate gentile ieftine dupa cateva folosiri. Acest lucru nu afecteaza cu nimic aspectul exterior al gentii care arata ca noua in rest. Daca il vrei, luni sau marti am treaba si vin in Bucuresti si ne putem vedea si-l poti testa pe viu. E mai corect fata de tine asa.
Duminica seara vin cu treaba in Bucuresti si iau binoclul cu mine. Daca il vrea cineva ne putem vedea. Stau in jur de 2 zile. Daca sunt amatori pot lua si aparatul foto.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum