| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 238408 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2908 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Lauren |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
creizi Membru

Data inscrierii: 04 Feb 2009 Mesaje: 95
|
Trimis: 31 Mar 2010 13:28 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Rãzvan Alexandru - Bucureºti |
|
|
|
Salutãri!
Mã numesc Rãzvan ºi sunt din Bucureºti. Deºi sunt pasionat de astronomie de pe la vârsta de 7 ani, numai recent am reuºit sã pãtrund serios în aceastã lume.
Povestea a început în luna Ianuarie a acestui an cu un Firstscope 76 despre care am scris ºi aici. Deºi îl îndrãgesc foarte mult ºi îºi face treaba foarte bine (conºtient fiind de faptul cã nu voi vedea prin el ceea ce se poate observa în pozele marca Hubble), zilele trecute am decis sã trec la ceva cu mai mulþi cai putere "sub capotã" - Celestron NexStar 130 SLT. Telescopul a fost achiziþionat dupã ce am cãutat vreme de douã sãptãmâni cât mai multe informaþii despre acesta pe forumul astronomy.ro (vã citesc de aproximativ un an ºi câteva luni) ºi pe alte site-uri de profil (bad astronomy, cloudy nights etc.)
Acestea fiind spune, nu pot sã spun decât Bine v-am gãsit ºi un cer cât mai senin!
Rãzvan "creizi" Alexandru _________________ Black holes are where God divided by zero. |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6999
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 31 Mar 2010 20:38 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit Razvan. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4306
|
|
| Sus |
|
 |
creizi Membru

Data inscrierii: 04 Feb 2009 Mesaje: 95
|
Trimis: 07 Apr 2010 08:53 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Mulþumesc mult pentru primire, dragos.n ºi MariusP. Mulþumesc ºi pentru complimentul referitor la blogul respectiv. Da, îmi place destul de mult sã povestesc ºi voi mai scrie pe acolo, mai ales cã acum am o nouã "jucãrie" .
Sigur ne vom vedea pe categoriile de observaþii ºi poate în viitor ºi pe cele de astrofoto! _________________ Black holes are where God divided by zero. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|