Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234061 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 637 la data de Dum Mai 11, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Tamers Membru

Data inscrierii: 23 Feb 2010 Mesaje: 2
|
Trimis: 23 Feb 2010 14:40 Download mesaj |
Titlul subiectului: Laser Verde puternic 50mW-112 lei Tel.0771673157 Bucuresti |
|
|
|
Lasere verzi puternice 50mW-112lei
Bucuresti
Tel.0771.673.157
Salutari
Descriere: |
|
Marime fisier: |
19.94 kb |
Vizualizat: |
de 2789 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
crucificatorul Membru

Data inscrierii: 25 Mar 2010 Mesaje: 1
|
Trimis: 25 Mar 2010 16:18 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
salut. mai este de actualitate?? daca da as fi si eu interesat daca poti sa dai mai multe informatii. ca asa am gasit si la 80ron dar e clasa 3 putere emisie 50 mW lungime de unda 450nm. nu vreau sa dau foc la casa dar nici sa arunc banii pe chinezarii la care astepti 20 de sec sa se regleze fascicolul sau care nu merg iarna ca e prea frig.. daca ai putea sa pui si o poza facuta ziua ar fi perfect merci astept raspuns. ( si apropo cu livrarea cum se face)
|
|
Sus |
|
 |
Tamers Membru

Data inscrierii: 23 Feb 2010 Mesaje: 2
|
Trimis: 26 Mar 2010 02:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut!
" clasa 3 putere emisie 50 mW lungime de unda 450nm" Nu stiu ce model si calitate ai gasit tu,dar 450nm nu are nici o legatura cu laserele verzi.
" la care astepti 20 de sec sa se regleze fascicolul sau care nu merg iarna ca e prea frig" Am adus si lasere japoneze ( dioda SONY) de 300mW, ii erau necesare aproximativ 30 secunde,pentru a ajunge la intensitatea maxima,asta iarna,cand afara erau sub 5 grade. (producatorul spune ca dioda laser functioneaza optim intre 15...35 grade Celsius)
In august anul trecut am probat,testat,lasere verzi de 50mW de la 4 producatori si am ales acest model pe care l-am considerat la cel mai bun raport calitate/pret (stabilitatea intensitatii,timp de functionare continua,durata de viata a diodei laser declarata de producator 8000 ore) si il aduc din septembrie anul trecut Din aceeasi clasa (de 50mW) pot sa aduc lasere care ajung la preturi si mai mari (mult mai mari) dar si mai mici,dar dupa cum am spus,pe acesta il consider la cel mai bun raport calitate/pret.
Referitor la "cum se face livrarea" avand in vedere ca suntem in acelasi oras,livrarea se face rapid. Apel telefonic si stabilim detaliile livrarii (ora,loc livrare)
Se livreaza cantitatea solicitata.
Pentru alte orase ,se expediaza cu posta rapida.
Salutari
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|