Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 237247 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2888 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Claudiu Simion |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1320 la data de Joi Oct 09, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
doru stoian Membru

Data inscrierii: 07 Iul 2009 Mesaje: 18
|
Trimis: 07 Iul 2009 22:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salut ! |
|
|
|
Bine v-am gasit !
M-am inregistrat ca membru al acestui forum, deoarece imi doresc sa aflu de la voi - ca de la o sursa cat se poate de credibila - cat mai multe informatii (precum si sa le comentam impreuna cat mai detaliat) despre:
1) ce se intelege prin univers ? universul este considerat in exclusivitate, ca fiind unul si acelasi - identic, si nu doar sinonim - cu spatiul cosmic, cu spatiul real ? sau este considerat inclusiv un spatiul imaginar, adica: un univers holografic ?
2) ce este o gaura neagra ? este ea unul si acelasi lucru cu singularitatea?
Nu cred ca sunt o persoana suficient de importanta, astfel incat sa ma apuc sa va vorbesc prea mult despre mine.
Dar, pentru ca regulile bunei cuviinte mi-o impun, va voi face totusi un sumar autobiografic, spunandu-va ca:
- am 46 de ani;
- sunt absolvent al facultatii de contabilitate si informatica de gestiune din cadrul ASE Bucuresti;
- pregatirea si practica economica este pentru mine o a doua calificare, prima calificare dobandita fiind aceea de tehnician metrolog, profesie pe care am practicat-o timp de mai mult de 10 ani de la absolvirea liceului de metrologie;
- sunt pasionat de tot ceea ce se numeste ANTICIPATIE si PRE-VIZIUNE.
- in general sunt un tip prietenos, si sper sa ma integrez in mod placut - pentru toti cei prezenti - in universul vostru. |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11438
|
Trimis: 08 Iul 2009 00:10 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Salut ! |
|
|
|
Welcome.
doru stoian a scris: | ...absolvirea liceului de metrologie;... |
Si eu in '95...dar la sectia informatica.
doru stoian a scris: | - sunt pasionat de tot ceea ce se numeste ANTICIPATIE si PRE-VIZIUNE.
|
Cat mai tine criza? Creste Dolaru'? Se califica Romania la CM de fotbal?  |
|
Sus |
|
 |
doru stoian Membru

Data inscrierii: 07 Iul 2009 Mesaje: 18
|
Trimis: 08 Iul 2009 09:42 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Salut ! |
|
|
|
valy a scris: | Welcome.
doru stoian a scris: | ...absolvirea liceului de metrologie;... |
Si eu in '95...dar la sectia informatica.
doru stoian a scris: | - sunt pasionat de tot ceea ce se numeste ANTICIPATIE si PRE-VIZIUNE.
|
Cat mai tine criza? Creste Dolaru'? Se califica Romania la CM de fotbal?  |
Iti multumesc pentru intampinare Valy.
Criza va tine tot atata timp cat doresc cei care au generat-o, si o si intretin.
Tot ei ne-au anuntat, ca au de gand sa puna capat crizei pe care au generat-o, incepand cu anul 2010.
Dar daca cineva isi imagineaza ca detine controlul total asupra consecintelor faptelor sale, se inseala. De aceea, cred ca criza se va prelungi, ca urmare a efectelor im_pre_vizbile, ne_cuantificabile.
Intr-o colonie de nebuni, o criza spala pe alta, si amandoua profitul.
Cat despre evolutia dolarului, eu zic ca torsiunea acestuia si-a schimbat deja directia spre o intarire continua pentru urmatorii ani, chiar daca - in pasii mai mici, intermediari, locali - cineva incearca - printr-o micsorare continua a razei de actiune a dolarului - sa-i abata inclusiv pasul standard, pasul cel mai probabil.
Imi place sportul, dar doar atunci cand il fac eu insumi. |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|