Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Wolfnight Membru

Data inscrierii: 14 Feb 2009 Mesaje: 3
|
Trimis: 14 Feb 2009 00:44 Download mesaj |
Titlul subiectului: Sfat de achizitie binoclu |
|
|
|
Buna Ziua.M-ar interesa sa cumpar un binoclu destul de bun dar care sa nu depaseasca valorea de 300 RON.As dori sa aibe urmatoarele caracteristici daca este posibil:Design Porro, 8x42, individual eyepiece focus, eye relief de minim 14-15 mm, waterproof, multi- cloating sau fully multi-cloating si rubber armoring.Multumesc si astept sfaturi. |
|
Sus |
|
 |
Oliver Dragan Membru

Data inscrierii: 04 Iul 2008 Mesaje: 1616
Motto: Inima are ratiunile ei pe care ratiunea nu le cunoaste. Localitate: Braila
|
Trimis: 14 Feb 2009 09:24 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Sincer, mai pune 100 lei si cumpara un 15X70 de la Celestron. Mai gasesti tu 100 lei . |
|
Sus |
|
 |
Oliver Dragan Membru

Data inscrierii: 04 Iul 2008 Mesaje: 1616
Motto: Inima are ratiunile ei pe care ratiunea nu le cunoaste. Localitate: Braila
|
Trimis: 14 Feb 2009 09:27 Download mesaj |
|
|
|
Ups. Am vazut acum profilul tau. Pentru privit pasarele nu stiu daca este recomandat. Credeam ca vrei sa cercetezi cerul instelat. |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 14 Feb 2009 12:28 Download mesaj |
|
|
|
Pentru birding gasesti in piata (nu stiu ce piete sunt prin Bucuresti) binocluri destul de ieftine si bune. Fac chinezii "Design Porro, 8x42, individual eyepiece focus, eye relief de minim 14-15 mm, waterproof, multi- cloating sau fully multi-cloating si rubber armoring". Singura chestie de care nu stiu precis este "eye relief de minim 14-15 mm" dar porro sunt toate (alea mai mari), 8x42 no problemo, individual eyepiece focus este, waterproof ... hmmm ... doar daca nu vrei sa umbli pe sub apa cu el (sper ca nu te apuci de fishing cu binoclu ), rubber armoring sunt mai nou destule, iar in ceea ce priveste multicoating nici o problema, toate sunt colorate in portocaliu  |
|
Sus |
|
 |
Wolfnight Membru

|
Trimis: 14 Feb 2009 22:20 Download mesaj |
|
|
|
Buna Seara!Multumesc pentru sfaturi.As dori insa sa stiu si un loc sau un site de unde pot achizitiona un astfel de binoclu si eventual o marca buna recomandata de dumneavoastra. |
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1208
|
Trimis: 14 Feb 2009 22:28 Download mesaj |
|
|
|
Pentru observatii terestre la pasari merge mai bine un design roof, e mai compact, mai usor, mai rezistent la decolimare si la abuz. Iti recomand un Outland 8X42 sau Outland LX 8X42. Detalii in semnatura. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
|
Sus |
|
 |
Wolfnight Membru

|
Trimis: 14 Feb 2009 22:45 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc mult!Informatiile mi-au de mare ajutor si cred ca am sa optez pentru designul roof. |
|
Sus |
|
 |
|