Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
mak Membru

Data inscrierii: 19 Ian 2009 Mesaje: 1224
|
Trimis: 08 Apr 2010 10:24 Download mesaj |
Titlul subiectului: Tub 220mm diametru exterior |
|
|
|
Stie cineva de unde as putea face rost de un tub sau bara cu diametrul exterior de 220mm si lungime minim 500mm? Ma intereseaza sa nu fie oval sau curbat si cu suprafata neteda. Eventual daca are cineva si mi-l poate imprumuta vreo saptamana (il dau inapoi la fel cum l-am luat).
Am incercat la cei de la Isovolta care au zis ca au nevoie de comanda minima de 3000 Ron, dar ca pot gasi la un distribuitor de-al lor (unde nu am gasit, pana la urma).
Nu conteaza din ce material e facut, am nevoie sa nu se deformeze cand e apasat usor cu mana.
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9767
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 08 Apr 2010 11:47 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
La copiatoarele color se gasesc ceva tuburi de dural cu diametrul exterior de 200mm dar lungimea e mai mica, cel mult 340mm daca nu mai putin. E posibil sa primesc maine unul și îți zic exact cât este, poate ajută la ce ai tu nevoie, eventual 2 bucăți puse în prelungire? _________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 08 Apr 2010 13:02 Download mesaj |
|
|
|
Mersi, Erwin, dar mie imi trebuie de 220mm diametru exterior. Lungimea nu e foarte critica, diametrul insa e.
Am trimis un mail la cei care i-au faut tubul lui Laurentiu si astept raspuns.
Daca mai stiti pe cineva care are sau poate sa faca rost de un astfel de tub, dati-mi de stire. Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 08 Apr 2010 14:11 Download mesaj |
|
|
|
Tub din tabla inox, cum am eu, e cam ceea ce ti-ar trebui insa e putin cam prea flexibil la capete (de aceea eu l-am ranforsat cu coliere din aluminiu de 3 mm grosime prinse cu nituri). _________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 08 Apr 2010 14:19 Download mesaj |
|
|
|
Laurentiu, poti sa imi spui, te rog, daca la tubul tau se simte vreo denivelare, ceva, pe locul unde e sudat? e complet neted pe toata circumferinta? |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 08 Apr 2010 14:25 Download mesaj |
|
|
|
Tubul nu e sudat ci roluit, iar imbinarea e relativ proeminenta dar pe mine nu ma prea deranjaza. _________________ Laurentiu
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 08 Apr 2010 14:52 Download mesaj |
|
|
|
Am inteles. Mersi de raspuns.
O sa mai caut. Eu am nevoie de un tub complet neted. |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

|
Trimis: 08 Apr 2010 14:56 Download mesaj |
|
|
|
Daca vei gasi te rog sa ne spui si noua (poate fi util pentru proiecte viitoare). _________________ Laurentiu
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 08 Apr 2010 15:52 Download mesaj |
|
|
|
Sper sa am ce va spune . |
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 09 Apr 2010 14:55 Download mesaj |
|
|
|
Am reusit sa fac rost de teava de aici http://www.gilinox.ro/. Au de toate, de la tabla de Al de aviatie pana la bare din polipropilena.
Au fost foarte de treaba si nici nu s-au uitat la mine ca si cum as fi avut ciuma cand le-am zis ca sunt particular si nu firma cum au facut multi altii.
Am fost foarte placut surprins, mai ales ca toata lumea s-a purtat foarte frumos, de la cel din atelier care a taiat teava pana la cei de la facturare.
De-ar fi toti asa... |
|
Sus |
|
 |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 09 Apr 2010 15:15 Download mesaj |
|
|
|
Poti sa comanzi numai lungimea care ai nevoie sau trebuie sa cumperi 7m de teava odata?
Credeam ca numai eu am avut "norocul" ala cu persoana particulara  _________________ Small minds discuss people, Average minds discuss events, Great minds discuss ideas
www.cloudynights.com |
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 09 Apr 2010 16:03 Download mesaj |
|
|
|
Am avut un pic de bafta pentru ca aveau si teava la lungime de 2m. Altfel, trebuia sa iau 6m si nu ar fi fost ok.
Mi-au ramas 1,5m de teava pentru un proiect viitor.
Cei mai tari au fost unii de la o firma din Bucuresti care mi-au propus sa iau o bara din PP de 250mm diametru si 2m lungime si s-o strunjesc. Era ieftin, 1400RON. |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

|
Trimis: 09 Apr 2010 16:16 Download mesaj |
|
|
|
Ti-ai luat tub inox sau alt material ? din aluminiu au ? e roluit sau sudat ori laminat ?
Pret ?
Hai cu detalii !  _________________ Laurentiu
|
Sus |
|
 |
mak Membru

|
Trimis: 09 Apr 2010 16:37 Download mesaj |
|
|
|
Nu, e un tub din otel obisnuit (nu mi-am batut capul sa vad exact de care). E teava sudata. Aveau si bare sau tevi din AL.
2m m-au costat 180RON cu tot cu taiat. Am taiat o bucata de 500mm din cei 2m.
Nu m-a interesat ce material e pentru ca tubul e pe post de matrita. |
|
Sus |
|
 |
|