Index
Index forum Index forum
Autentificare Autentificare
Inregistrare Inregistrare
Cine este online Cine este online
Galerie imagini Galerie imagini
Calendar evenim. Calendar evenim.
Cautare detaliata Cautare detaliata
Ghid forum Ghid forum
Album astrofoto
4_copy.jpg
Imagine aleatoare
Blog
Inregistreaza-te pe forumul astronomy.ro
Colaboratori

Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.

Meteo
Vremea in Bucuresti
Statistici forum
Numar total de mesaje in forum: 236055
Numar de utilizatori inregistrati: 2870
Cel mai nou utilizator inregistrat: Nicu
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat   
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Legenda
Mesaje noi Mesaje noi
Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
Forumul este inchis Forumul este inchis

Prezentare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect  

Who's Who

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Autor Mesaj
Noircatus
Membru
Membru

Data inscrierii: 21 Feb 2008

MesajTrimis: 28 Iun 2008 16:01 Download mesaj
Titlul subiectului: Prezentare
Raspunde cu citat (quote)

Salutare la toti
Sunt inscris de mai mult timp, dar de-abia acum am vazut mesajul privat in care mi se spunea sa ma prezint aici...Ma numesc Catalin, sunt din Lugoj, sau Timisoara, cum vreti... Am 24 de ani iar astronomia este pasiunea mea cea mai recenta... cred ca m-am apucat de ea cam acum 3-4 luni, cand mi-am achizitionat si primul telescop.
Licentiat in Drept si Filosofie.....masterul acum il fac...
Singurul viciu : Jocurile pe calculator..nu fumez , nu beau...
Imi place sa studiez religia si chestii de paranormal, de aceea am postat cele mai multe mesaje de pana acum la rubrica Science Fiction pe Forum, la topicul "unde sunt extraterestrii?"
In rest, sanatate Smile

Moderator
Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008

Motto: ''OBSERVO ERGO SUM''

MesajTrimis: 28 Iun 2008 18:13 Download mesaj
Titlul subiectului:

Salut Noircatus
te felicit pentru preocuparile tale elevate.Eu locuind in Arad,mi se intampla sa bantui prin Timisoara,de exemplu s-a intamplat chiar ieri cand am trecut si pe la Tavi Stanescu.Daca vreodata ai nevoie de ajutor in chestiuni tehnice,scrie-mi,poate te pot ajuta sau lamuri.
Apoi iti spun numai tie,sa nu ma spui la nimeni,mi se cam intampla de vreo doi ani sa citesc carti despre Cayce, sau Vanga sau Parintele Arsenie Boca.Stiai despre marele Camille Flammarion ca s-a ocupat pe larg cu spiritismul ?
Mircea
Sus
Noircatus
Membru
Membru

Data inscrierii: 21 Feb 2008

MesajTrimis: 29 Iun 2008 01:21 Download mesaj
Titlul subiectului:

Salut Mircea
Carti si articole de paranormal am studiat demult, acum vreo 8 ani... de fapt, cand spun paranormal ma refer la chestii de spiritsm si astrologie, vrajitorie, clarviziune... imi placeau...
La intrebarea ta nu stiu ce sa-ti raspund... Dintre cei pe care i-ai enumerat tu imi amintesc numai ca am citit cartea "Profetiile lui Edgar Cayce" , carte in care la un moment dat se tragea concluzia la un moment dat ca Iisus Hristos va reveni pe pamant in 1998. Afirmatii de genul acesta gasite si prin alte carti si articole m-au facut sa-mi ascut simtul critic si sa ma indrept spre Biblie. De asta m-am si axat pe cercetari apocaliptice si studiul Bibliei. Am facut filosofia tocmai in speranta ca imi va ajuta in cercetarea religioasa...
Sincer, mi-am dat seama ca a pune Biblia pe primul loc in topul celorlalte surse de informatie si a trece restul informatiilor prin prisma Biblei, reprezinta una din cele mai bune alegeri pe care am facut-o pana acum.
Trebuie sa fac insa o precizare pentru a nu fi categorisit drept fanatic. Pe masura ce citesti Biblia si meditezi asupra celor scrise, ajungi sa-ti dai seama ca in interiorul ei exista o esenta, un sistem de reguli; o esenta ce ti se dezvaluie in functie de intentia si timpul cu care ai studiat-o. Esenta aceasta sau sistemul de reguli despre care vorbesc este unul universal, care te ajuta in enorm de multe situatii, si nu numai atat, te ajuta sa vezi lumea cu alti ochi. Este greu de explicat ... insa m-am straduit...
In momentul de fata am uitat multe din domeniul paranormalului, insa stau bine la documentare in ceea ce priveste extraterestrii (din presa), si asta pentru ca am reusit la un moment dat sa-mi dau seama de niste legaturi foarte subtile intre fenomenul extraterestrilor si mesaje
le apocaliptice.
In fine... ma bucur ca mi-ai raspuns...

P.S. : In cazul in care ai dubii cu privire la fanatismul meu religios... sunt ortodox... nu sunt la martorii lui iehova Smile

Moderator
Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008

Motto: ''OBSERVO ERGO SUM''

MesajTrimis: 29 Iun 2008 21:30 Download mesaj
Titlul subiectului:

Edgar Cayce a fost un pocait cu o viziune limitata asupra lumii si a credintei,batut in cap ca un nit,in starea sa normala de veghe.Spun fara rezerve acest lucru deoarece a lasat intai sa-i moara un copil si era sa-i moara si sotia si abia apoi a inceput sa foloseasca darul extraordinar pe care-l avea.El nu a scris nici o carte,nu a fondat secte,nu a facut profetii.Vreun coate-goale o fi scris cartea aceea despre el ''sa-mpuste niste loz'',eu doar am citit cate ceva,Cayce a facut vreo 13.000 de lecturi dar sunt sigur ca nu a anuntat sfarsitul lumii pentru 1998.In mai multe lecturi ,Cayce a anuntat ca in 1998 va incepe fenomenul de inversare a polilor,fenomen premergator multor schimbari cataclismice,printre care si sfarsitul rasei umane actuale si nasterea uneia noi.Ma opresc aici,suntem pe lista...Si eu sunt ortodox dar cred in metempsihoza,in existenta arhivelor akashice,in salasele planetare,dar,cum ziceam....suntem pe lista.Mircea
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect   Who's Who

Download topic
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Puteti atasa fisiere in acest forum