Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233875 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Mihai Luca Membru

Data inscrierii: 04 Apr 2008 Mesaje: 44
Motto: Timpul exista doar pentru ca toate lucrurile sa nu se intample in acelasi timp! Localitate: 47d 14m 24.91s N 26d 16m 17.80s E
|
Trimis: 13 Mai 2008 14:04 Download mesaj |
Titlul subiectului: A little presentation :) |
|
|
|
Ma numesc MiHai Luca, de curand am implinit 24 de ani si sunt student in ultimul an (de fapt ultimele luni) la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii,Iasi. Desi in profil scrie ca sunt in/din Iasi, my hometown is Tg. Neamt
Pasiunea pentru astronomie a inceput de curand, cand am fost intr-o mica vacanta pe Durau iar un prieten a adus cu el si un telescop [nu stiu sa va mai spun exact modelul] cu care am facut cateva observatii astronomice. De atunci am luat si eu acest "microb"
Peste acest forum am dat chiar a doua zi,cand m-am intors din mini-vacanta respectiva, cautand informatii despre ceea ce tocmai observasem.Ma bucur ca am gasit acest forum si ca am fost acceptat,deoarece chiar am ce invata de aici.
Citind multe din posturile d-lui profesor RaduM, d-lui Doru Dragan, d-lui Abel Cavasi,d-rei Lucia si ale altor persoane cu multe cunostinte legate de acest domeniu si nu numai, am invatat si inteles multe lucruri despre fascinantul Univers in care ne desfasuram existenta.
Voi urmari cu mare interes discutiile dumneavoastra,chiar daca nu voi participa la ele.
Cu respect,
Mihai Luca
P.S. Chiar daca sunt inscris cu ceva timp in urma, de curand am dat si peste aceasta sectiune , "rasfoind" mai mult partea de Astronomie practica si Teorie _________________ Eppur si muove ... |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|