Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 236237 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2872 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Romero Gumendo |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Mavriche Adrian Membru

Data inscrierii: 08 Oct 2007 Mesaje: 69
|
Trimis: 10 Oct 2007 10:42 Download mesaj |
Titlul subiectului: Mavriche Adrian |
|
|
|
Salut,
Ma nunesc Mavriche Adrian si sunt din Mangalia,nascut in data 21.10.1968,sunt pasionat ca si voi de misterele universului si am sa va propun spre dezbatere o teorie a unificarii campurilor electromagnetic cu cel gravitational.
Cu stima,A.Mavriche |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 29 Iun 2004 Mesaje: 1899
|
|
Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 10 Oct 2007 14:19 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut, Adi! Ești binevenit între noi și sunt convins că îți va plăcea aici cel puțin așa cum îmi place mie . Din câte am observat eu, membrii forumului nostru sunt oameni deschiși, pasionați și foarte atenți la ceea ce spun. De aceea, oricât ar fi ei de aspri cu ideile tale, nu te lăsa descurajat, ci luptă pentru convingerile pe care le ai pentru că aici se pune mare preț pe adevăr. Iar dacă unii dintre ei vor aduce argumente solide, fii cinstit și bucură-te că ai învățat ceva de la ei. Apreciază-i fără nicio reținere pe cei care te-au ajutat să înțelegi ceva și fii răbdător cu aceia pe care nu ai reușit să-i convingi prin cuvintele folosite de tine.
Încă o dată, mă bucur mult că ești printre noi și abia aștept să dezbatem teoria interesantă pe care o propui privind unificarea gravitației cu electromagnetismul! _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 10 Oct 2007 22:01 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
(
În fine, unu' d'al meu ...)
Salut, Adi. Dacă vrei alte treburi decât cele discutate de noi, novicii de pe-aici în unificare, deschide un topic pe temă: să ne mai vorbim nițel.
Bun venit . _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|