Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta?
Daca tot nu vrea sa ma lase vremea sa testez noul motor, am mai finalizat partea de L din proiectul M3 ( am mers in paralel cu proiectul Horsehead nebula)
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta?
Am reusit sa finalizez aceasta imagine, de care am tras cat de mult m-a lasat zgomotul. O sa revin cu o revizie dupa ce o sa studiez imagine si de pe alte monitoare ( acum lucrez doar de pe monitorul laptop-ului si nu este foarte bine calibrat)
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum