Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Polaris the Cepheid Membru

Data inscrierii: 01 Mar 2008 Mesaje: 42
Motto: "din stele ne-am nascut si la stele ne intoarcem" -----inventie proprie Localitate: Zalau
|
Trimis: 05 Mar 2008 18:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu cred ca le cam lipseste ceva anume.Dar in fine, eu cred ca laserele alea leas folosi numai pt astronomie si pe post de indicatoare.Nu sa imi tai unghiile sau sa le coc..........
Si nu mult mai dureaza pana niste fraieri o sa se filmeze ca 2 Jedi cu 2 laser poinete pe post de sabii. |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 05 Mar 2008 21:29 Download mesaj |
|
|
|
poate voia sa-și dea o gaură curățică, să-și pună cercel în deget..  _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
arktik Membru

Data inscrierii: 03 Iul 2007 Mesaje: 20
|
Trimis: 05 Mar 2008 21:47 Download mesaj |
Titlul subiectului: GLP |
|
|
|
Ei...tocmai imagini ca acelea de pe youtube sunt relevante pentru a nu face o gluma din utilizarea acestor aparate. |
|
Sus |
|
 |

Motto: "din stele ne-am nascut si la stele ne intoarcem" -----inventie proprie Localitate: Zalau
|
Trimis: 05 Mar 2008 22:14 Download mesaj |
|
|
|
Poti sa o mai spui odata.Dar dupa cum vezi, unii is destul de fraieri sa incerce experiente noi ( si dureroase).
PS:arktik-------cum vine cum il trimiti  |
|
Sus |
|
 |
Mosu' Membru

Data inscrierii: 10 Feb 2008 Mesaje: 234
|
Trimis: 06 Mar 2008 01:27 Download mesaj |
Titlul subiectului: you tube |
|
|
|
ArktiK, nu e asa, pt astia sub o anumita varsta mentala topicul e " hai sa vedem si noi daca e asa!". Si daca nu, atunci e " hai sa vad daca iti fac la fel, simti?". Din pacate butonul tip momentary switch e diferit de cel basculant, asa ca o gresala de tip "arat cu el fara sa apas" se transforma imediat in test medical de parlire a fundului de ochi.
Mai ales in unele cazuri , cand nici experienta de o viata ne joaca feste si apreciem gresit, rezultatele pot avea efecte grave. Si la basculant e dificil, ca il scapi pe jos si lumineaza ce gaseste. Acum semiregret oferta de 30 pt ca aveam o holografie in minte, dar riscul mi se pare cam mare( si pretul in situatia actuala). Am lucrat si cu lasere mari, dar aveau masuri de protectie speciale. Astea sunt periculoase prin faptul ca par jucarii.
Si, Polaris, eu mi-as coace o friptura, in nici un caz unghii! Dar de, cine poate unghii roade.... |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 06 Mar 2008 14:00 Download mesaj |
|
|
|
Pt. copt friptura este gaz si foc nu lasere.
PS:Mosule lasa unghiile!!! Daka ma mai gandesc la fraierii aia deja ma doare si pe mine. |
|
Sus |
|
 |
Mosu' Membru

|
Trimis: 06 Mar 2008 21:31 Download mesaj |
Titlul subiectului: friptura |
|
|
|
si mi-e mila de fripturistii care n-au gustat o unghie prajita in suc propriu la lumina verde...
Nu ma mir decat ca pe ei nu-i doare mintea. Daca n-ar fi you tube poate nici nu i-ar fi durut...... |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 06 Mar 2008 21:45 Download mesaj |
|
|
|
Măcar au avut minte să vopsească în prealabil unghia cu o culoare închisă...
Admirabil, apreciabil demers.
Revenind: d-le Arktik, cum stăm? _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
arktik Membru

Data inscrierii: 03 Iul 2007 Mesaje: 20
|
Trimis: 07 Mar 2008 01:02 Download mesaj |
|
|
|
Am trimis mesaje catorva membri de pe acest forum anuntandu-i de un nou lot de lasere.Mic ce e drept insa nu vreau sa fac incurcaturi.Si de aceea va spun pretul ca sa nu fie nici o neclaritate.Laserele au peste 8mw si am avut noroc de un pret nitel mai bun.Asadar pretul este de 170RON + taxele de curierat.De asemenea voi incer ca sa gasesc o modalitate de transport mai ieftina insa voi continua sa evit Posta Romana. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 07 Mar 2008 14:17 Download mesaj |
|
|
|
Atktik pt. mine poti sa o trimiti si prin curierat rapid. Dar nu prin posta romana! |
|
Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 07 Mar 2008 14:31 Download mesaj |
|
|
|
Citat: | Revenind: d-le Arktik, cum stăm? |
In mod sigur vrea si dl. prof sa cumpere. _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

|
Trimis: 07 Mar 2008 22:06 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc, Lulu, sigur ca vreau, doar am spus deja. Am luat contact.  _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
Mosu' Membru

|
Trimis: 08 Mar 2008 01:30 Download mesaj |
|
|
|
Si iata cum creste padurea de tepe verzi initiate de dl Dragan!!!!!! Si sa vezi atunci toate stelele verzi , ca la nimenea! |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 10 Mar 2008 18:37 Download mesaj |
|
|
|
Arktik.A sosit obiectul.Draguta treaba.S-a meritat fiecare leu.  |
|
Sus |
|
 |
Andrei Membru

Data inscrierii: 03 Sep 2007 Mesaje: 218
|
Trimis: 10 Mar 2008 18:48 Download mesaj |
|
|
|
Pentru cei care au aceste lasere verzi tip pointer.... incercati sa-l lasati cateva minute afara a.i sa aiba o temperatura de ~10 grade si apoi faceti o proba - ar trebui ca luminozitatea sa fie slaba si sa mai creasca usor dupa cateva sec. Iar daca va uitati din lateral spre laser (faceti testul asta prima data) si vedeti o culoare rosie inseamna ca laserul e un hibrid care combina infrarosu cu nu stiu ce.... |
|
Sus |
|
 |
|