| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 241651 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2933 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Vict0r |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1450 la data de Lun Mai 11, 2026 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
aandrei Membru

Data inscrierii: 10 Ian 2013 Mesaje: 494
Motto: Inteligenta si viata sunt proprietati fundamentale ale materiei. Localitate: Constanta
|
Trimis: 08 Ian 2014 10:55 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Am un TS 20x80 Astro. Montat corespunzator se pot vedea inelele lui Saturn. Evident nu lejer ci cu vederea si atentia concentrate la limita posibilului. Sunt foarte multumit de el dar cred ca este util sa stii:
Observatiile din mana sunt practic excluse (are 3.5 Kg).
Impreuna cu montura paralelogram este MAI PUTIN PORTABIL decat Mak-ul 127 pe montura NexstarSE 4/5 de la Celestron.
Observatiile prin el sunt subiectiv foarte placute, poate din cauza campului larg si a vederii binoculare combinate cu marirea acceptabila. Am si un Nukon 7x50, mai luminos, ultraportabil dar MULT MAI PUTIN spectaculos la observatii.
Diametrul util al obiectivelor este de aproximativ 70mm, limitat de marimea prismelor. Eu am modificat blocul prismelor si am reusit sa ajung la 75mm. Cred insa ca si celelalte binocluri din aceeasi gama de pret au diametrul adevarat tot de 70mm.
Filtrele UHC sunt de buna calitate. _________________ Newtonian Dobson Capella 10", F 4,7 |
|
| Sus |
|
 |
Mr. Incredible Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2014 Mesaje: 1
|
Trimis: 02 Apr 2014 14:32 Download mesaj |
|
|
|
| Der Pirate a scris: | In ultima perioada am detinut sau probat asa: Olympus DPSI 10x50, Delta Forest II 8x42, Delta Forest II 8,5x50, Lacerta Explorer 50, BTC 10X50, Omegon Farsight 10x50, Nikon Action EX 10x50 CF, Nikon Action VII 10X50, Bushnell Falcon 10x50, Celestron SkyMaster 15X70 si Celestron Nature Roof 10x42. Din pacate nu am avut acces la ceva mai scump asa ca ma rezum doar la acest segment de pret.
Dintre toate am ales Celestron Nature Roof 10x42. |
Sunt in cautarea uni binoclu si sunt nehotarat intre Delta Optical Forest II 8x42, Celestron Nature Roof 8x42 si Celestron Nature DX 8x42.
http://www.bestbinocularsreviews.com/Celestron8x42Nature-102.htm
http://www.bestbinocularsreviews.com/Celes...DX-119.htm
Te rog sa ma ajuti si pe mine sa fac alegerea cea mai buna.
Ms. |
|
| Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

Data inscrierii: 22 Ian 2012 Mesaje: 490
|
Trimis: 15 Apr 2014 20:15 Download mesaj |
|
|
|
| Stiu ca este un topic vechi dar poate mai intra autorul lui pe aici.Cum ti s-a parut Nikon-ul Action VII 10X50 ? |
|
| Sus |
|
 |
tavi 84 Membru

Data inscrierii: 28 Iun 2013 Mesaje: 563
|
Trimis: 16 Apr 2014 11:27 Download mesaj |
|
|
|
| Din ce informatii am gasit,e cam slab corectat campul vizual.Seria Action Ex e considerabil mai buna. |
|
| Sus |
|
 |
Daniel Simion Membru

Data inscrierii: 22 Ian 2012 Mesaje: 490
|
Trimis: 16 Apr 2014 12:32 Download mesaj |
|
|
|
| Si de Nikon Aculon 10x50 stiti ceva pentru ca eu am unul si nu sunt foarte multimit de el, ma gandesc ca poate am eu un exemplar mai putin reusit... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|