Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Ovi_astro Membru

Data inscrierii: 26 Ian 2010 Mesaje: 100
|
Trimis: 28 Apr 2013 13:53 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Mie imi place mai mult varianta lui catalin dumitru, nu sunt minor din pacate, asa era mai usor sa ajunga la parnaie, sa-si racoreasca mintiile, daca situata va continua nu am incotro
_________________ 70/900 Skywatcher Refractor, 70/300 refractor homemade, Binoclu 10X50. |
|
Sus |
|
 |
Michel Ardan Membru

Data inscrierii: 19 Apr 2013 Mesaje: 211
Motto: Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu și nu pentru ceea ce înțelegi tu. Localitate: bucuresci
|
Trimis: 29 Apr 2013 11:20 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
|
|
Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 2946
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 29 Apr 2013 22:20 Download mesaj |
|
|
|
Deja miroase a telenovela .
Chiar daca un parinte te-a facut si te-a crescut , nu are voie sa-si bata joc de tine.
Eu am ales sa stau cu familia mea in casa babacilor (ma rog , m-am cocotat cu un etaj deasupra lor) si acum regret.
Toata munca si banii investiti ma fac sa suport inca traiul cu parintii.
Dar daca va fi nevoie , am sa las dracului tot si am sa o sterg cu familia intr-un loc mai linistit .
Cu atat mai usor ar trebui sa-ti fie tie , daca esti singur.
Daca esti major , nici parintii tai nu mai sunt obligati sa te suporte.
_________________ Hai noapte , hai !! |
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5204
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 30 Apr 2013 03:52 Download mesaj |
|
|
|
Daca de astronomie n-ai voie sa te ocupi, atunci apuca-te serios de karate ... inveti multe acolo.
|
|
Sus |
|
 |
Tavi F. Membru

Data inscrierii: 05 Noi 2006 Mesaje: 988
|
Trimis: 30 Apr 2013 09:23 Download mesaj |
|
|
|
Spui ca, printre altele, taica-to nu te sustine deloc si nu-ti da voie sa ai un loc de munca, dar atunci eu ma intreb de unde proveneau banii cheltuiti pe cele doua instrumente distruse - luneta acromatica D90mm si newtonianul D150mm?! Cele doua valoreaza o anumita suma de bani... deci nu se incadrau in "bugetul redus" al pietei lentilelor de ochelari. In fine... poate imi scapa mie, desi am vaste experiente in chibzuirea banutilor.
|
|
Sus |
|
 |
Ovi_astro Membru

|
Trimis: 30 Apr 2013 22:37 Download mesaj |
|
|
|
Reflectorul de150mm mi-a fost donat de florin_astro, luneta celestorn 90 mi-a luat-o matusa-,mea. la fel si luneta de 70/900 SW.
_________________ 70/900 Skywatcher Refractor, 70/300 refractor homemade, Binoclu 10X50. |
|
Sus |
|
 |
Ovi_astro Membru

|
Trimis: 04 Mai 2013 18:57 Download mesaj |
|
|
|
Refractorul de 70/900 a fost distrus de azi astronomia nu mai exista pt mine asa ca voi spune in gura mare JOS Astronomia, JOS !!! , Jos cu tot neamul astronomiilor, bag pla in toata astronomia asta mizerabila, de azi inainte astronomia nu mai exista pe mine, jos cu Teo astronomer cu tot. Bag piciorul in toata astronomia, gata am terminat si daca unu din voi va incerca sa ma contrazina il trag in tubul telescopului. DA, nu mai raspund mesajelor, daca vrei sa ma stergetii facet-io acuma. asta va fii ultimul mesaj pe foum jos si cu formul ! nu voi mai raspunde mesajelor tututor punct ! Am spus si repet astronomia nu mai exista pe mine cer urgent stergerea contului. interzic comentarii
JOS astronomia
Descriere: |
|
Marime fisier: |
220.22 kb |
Vizualizat: |
de 4931 ori |

|
|
211.71 kb |
de 4931 ori |

|
|
246.24 kb |
de 4931 ori |

|
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2920
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 04 Mai 2013 19:05 Download mesaj |
|
|
|
E de inteles reactia ta.
Daca te dai insa batut, ai pierdut nu numai lupta asta ci toata batalia cu viata.
O sa te lasi calcat in picioare incepand de acum, mereu. Nu mai e vorba de astronomie aici. E vorba de viata ta.
|
|
Sus |
|
 |
Ovi_astro Membru

|
Trimis: 04 Mai 2013 19:38 Download mesaj |
|
|
|
am inchiat discutia cu voi toti, DA! Shut up !
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5204
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 04 Mai 2013 21:02 Download mesaj |
|
|
|
Se pare ca cea mai mare greseala a tatalui este lipsa de educatie a fiului dupa principiul ca aschia nu sare departe de copac.
Cu mentalitatea asta de umanoid proaspat iesit din pestera, ca sa nu zic proaspat coborat din copac, vei avea mari probleme in viata.
Ai doua alegeri: ori inveti ce inseamna bunul simt, ori daca nu, mai bine te duci inapoi de unde ai iesit/coborat.
Ar mai fi si a treia cale ... dar tare mi-e frica ca vei ajunge direct acolo unde-ti doresti tatal.
Iti doresc din suflet sa ai o sclipire si sa alegi prima cale.
Amen.
|
|
Sus |
|
 |
Ovi_astro Membru

|
Trimis: 04 Mai 2013 21:52 Download mesaj |
|
|
|
Chiar esti un nobody la propriu si figurat ! am spus ca nu mai am de aface cu forum asta !
|
Sus |
|
 |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 04 Mai 2013 21:55 Download mesaj |
|
|
|
Nobody, ma tem ca cele scrise mai sus nu au legatura cu educatia sau ceva asemanator . E clar o cadere nervoasa, poate am trecut fiecare prin asta mai mult sau mai putin dar in cazuri extreme nu poti decat sa refulezi. Am vazut-o si la oameni cu doctorate. Asa ca nu putem decat sa incercam sa intelegem prin ce trece Ovi si sa-i fim alaturi chiar si virtual. Cele scrise nu au fost cuvinte rationale ci doar incercare disperata de eliberare intr-o situatie care depaseste limita suportabilului.
Ovi_astro tine-te tare! Sti tu cum e, ce nu te omoara te face mai puternic.
Intr-o zi o sa fi pe drumul propriu cand iti ei viata in propriile maini si atunci doar tu hotarasti ce faci cu ea (cu bune si cu rele).
_________________ Small minds discuss people, Average minds discuss events, Great minds discuss ideas
www.cloudynights.com |
|
Sus |
|
 |
Ovi_astro Membru

|
Trimis: 04 Mai 2013 21:59 Download mesaj |
|
|
|
De cand m-am apucat de astronomie numa necazuri am e o porcarie pana la urma JOS cu ea, gata, cer suspendarea definitiva a acestui cont
|
Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 2946
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 04 Mai 2013 22:30 Download mesaj |
|
|
|
Baiete , incearca sa te aduni !!
Nu esti in nici un caz cel mai nenorocit om din lume.
Fa-ti bocceaua si ia-ti lumea in cap. Asa n-o sa-ti mai distruga nimeni viata. Doar tu o vei putea face daca nu esti destul de priceput sau norocos.
Daca nu ai curaj , indura pana se va schimba ceva .
Nimic nu e vesnic.
Bafta si curaj iti urez si sa-ti pastrezi mintea lucida .
_________________ Hai noapte , hai !! |
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 05 Mai 2013 00:56 Download mesaj |
|
|
|
Nu se justifica o astfel de transformare, chiar apreciam evolutia acestui baiat care dovedea respect si perseverenta, dar se pare ca a cedat nervos in cele din urma incit a raspuns jignitor lui jimao22 si nobody, sa iti vezi instrumentele facute tandari cred ca este mult prea mult.
Sper sa isi revina la starea lui normala de inteligenta si rationament.
_________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
Sus |
|
 |
|