Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 235911 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2869 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Alexandru Marc |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
saiph Moderator

Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2300
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 15 Noi 2012 14:58 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
As vrea sa le multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare. Explicatiile au fost destul de digerabile (dupa mai multe reprize de citit si rasfoit netul dupa imagini) si cred ca acum am inteles cum vine.
Pentru a-mi usura munca am facut o reprezentare 3D, cu toate piesele, pentru o montura EQ5 (cum am si eu). Mai am putin de lucru la ea, dar cea mai mare parte a componentelor sunt acolo. Mai putin motoarele - urmeaza - si controllerul. Nu am reprezentat si "filetul" (sau elicea) melcului, din doua motive: in versiunea de ACAD pe care am folosit-o nu ies asemenea profile, iar daca as fi facut cumva aceasta "miscare gresita", si acum ma uitam la ecran asteptand sa-mi afiseze urmatoarele cadre cand dadeam zoom sau pan. La fel si dintii coroanelor pe axe (RA, DEC) - deja de la o roata cu > 30 dinti incepe sa sacadeze.
Urmeaza sa o "populez" cu telescoape: mai intai C8-ul, apoi si celelalte, eventual cu dual-saddle cu tot, in diverse configuratii.
Oricum, cam asta voiam sa zic.
Daca mai are cineva ceva de adaugat, cu cea mai mare placere il astept sa aduca completari, critici (constructive) sau remarci pe subiect.
Inca o data, multumiri!!
Cer senin!
Descriere: |
model 3D montura ecuatoriala EQ5 |
|
Marime fisier: |
188.89 kb |
Vizualizat: |
de 2064 ori |

|
_________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
saiph Moderator

Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2300
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 26 Noi 2012 13:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
Salut.
Revin putin, cu o intrebare oarecum conexa, de data asta.
Aveti idee ce soft pot folosi pentru a inregistra live video de pe desktopul pc-ului, dar fara intreruperi, pierderi de cadre sau sa-l vad ca ingheata de tot?
Deocamdata am tras cu camera ce vedeam pe monitor E cam metoda de pitzi, dar din toate softurile pe care le-am incercat, nici unul nu a inregistrat mai mult de unul, maxim doua cadre, dupa care nu se mai clintea.
http://www.youtube.com/watch?v=OruxYmw2hqo
Multumesc.
_________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
ozn Membru

Data inscrierii: 05 Noi 2012 Mesaje: 157
|
Trimis: 02 Dec 2012 07:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|