Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233877 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 29 Oct 2010 14:36 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: binocluri |
|
|
|
saceleanu a scris: | Am incercat din nou dar nu reusesc .Apare pe ficare imagine o incarcare de 1,40MB, 1,56MB si 1,60MB. Oare aceasta sa fie motivul? Pozele sant facute cu o camera digitala Canon A 550. Multumesc celor care incearca sa ma ajute.Nu ma dau batut trebuie sa reusesc.Cu bine, |
E foarte simplu sa micsorezi calitatea unui jpeg, eventual rezolutia. Poti folosi ACD SEE sau mai simplu, daca nu il ai, intra aici si poti redimensiona poza si sa o salvezi al o calitate mai slabuta. Iti arata exact cati mega va avea. Nu mai vorbesc, ca acest site il folosesc cu succes si la prelucrarea fotografiei astro.
Iata linkul ( pentru mine foarte folositor ) : www.picnik.com |
|
Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 29 Oct 2010 14:40 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum vad ca ai reusit sa postezi imaginile. In timp ce eu scriam mesajul anterior, tocmai postai imaginile.
Frumoasa colectie ! Poate le adaugi in timp si un frate mai mare ( ma refer la un telescop ).
Binoclurile cele mai mari, ar trebui sa incerci sa le faci o adaptare pentru un trepied. E greu sa la tii in mana si sa nu joace imaginea. |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4203
|
Trimis: 29 Oct 2010 14:47 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: re binocluri |
|
|
|
saceleanu a scris: | INcerc inca odata, asadar de la stanga; Bushnell australian 20x80 Tento 20x60 15x50 10x50 , poate reusesc, |
Faine binocluri! Trebuie puse serios la munca...
Cele 3 Tento (din cate stiu sint rusesti) au obiectivele in celule excentrice pentru colimare? _________________ Telescoape: SW MC 127 Virtuoso GTi; Orion StarBlast 6
Oculare: TS Zoom Deluxe 7-21, SW Apo-Zoom 8-24, PL 40
Binocluri: Omegon 20x80, APM 16x70ED, Nordlicht 10x50, Minox 10x42, IOR 7x40, БПЦ5 8x30, CZ 6x30 |
|
Sus |
|
 |
somy Membru

Data inscrierii: 19 Sep 2010 Mesaje: 678
Motto: eppur si muove Localitate: braila
|
Trimis: 29 Oct 2010 15:10 Download mesaj |
Titlul subiectului: re binocluri |
|
|
|
IN sfarsit am reusit.Am intrat in meniul aparatului foto si am cautat cele mai mici poze (cu cei mai mici biti) m-am orientat dupa numarul de poze care crestea ca numar disponibil in card si a zis ca asa trebuie sa mearga. Am fotografiat din noua, stocat in p.c. si am reusit. Adaptorul trepied pentru cele rusesti se confectioneaza foarte simplu.Preferinta binoclurilor rusesti a fost pentru ; robustetea lor, calitate optica foarte buna,claritate,luminozitate ,corpuri absolut metalice greutate mica; 20x60=1,4kg. 15x=920gr. 10x= 860gr. Multumesc la totii pentru incurajare, CU BINE, |
|
Sus |
|
 |
somy Membru

|
Trimis: 29 Oct 2010 15:24 Download mesaj |
Titlul subiectului: colimare binoclu |
|
|
|
Pentru "ursa major" .Daca poti ia legatura cu DL.OLIVER DRAGAN se pare ca dansul ne poate ajuta in multe Si eu sant aproape incepator,cand o sa am ceva timp incerc sa iau contact cu dansul.Cu stima, |
|
Sus |
|
 |
somy Membru

|
Trimis: 29 Oct 2010 15:32 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: re binocluri |
|
|
|
MariusP a scris: | Faine binocluri! Trebuie puse serios la munca...
Cele 3 Tento (din cate stiu sint rusesti) au obiectivele in celule excentrice pentru colimare? |
Da, sint rusesti, foarte fiabile, obiectivele in celule excentrice pentru colimare si sant ca pret convenabile. Mai multe date am aflat de la DL. DAN SMARANDOI, membru al forumului. Cu stima. |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|