Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
ripper Membru

Data inscrierii: 25 Ian 2010 Mesaje: 37
|
Trimis: 19 Apr 2010 19:42 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
fara camera  _________________ SERÁ LA RAZÓN MI GUÍA, LA VOLUNTAD MI FUERZA, EL DEBER DE PROCEDER ASÍ MI PERSEVERANCIA Y EL APOYO MAS GRANDE... MI FÉ |
|
Sus |
|
 |
ddddanutz Membru

Data inscrierii: 28 Mar 2010 Mesaje: 32
|
Trimis: 19 Apr 2010 21:58 Download mesaj |
Titlul subiectului: pret |
|
|
|
eu nu prea inteleg lucrurile astea... telescopul e deja de 4 luni in posesia ta...si il vinzi cu pretul unui aparat nou, cumparat direct din magazin cu garantie...mai sa fie...prefer magazinul nene!!! |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6864
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 20 Apr 2010 00:26 Download mesaj |
|
|
|
Hai mai baieti, lasati misto-ul. Sa il intelegem pe ripper ca poate n-are timp sau chef, (daca vinde un telescop in graba - sau chiar fara graba- cred ca nu e chiar in apele lui), si a uitat sa specifice toate detaliile.
Haide sa nu facem cum fac unii tineri, care rad de oamenii batrani, uitand ca batranetea e o boala pe care, in cazul fericit, o vor lua si ei.
Cat despre pret, o sa se orienteze el dupa ce va vedea reactia concreta. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
ripper Membru

|
Trimis: 20 Apr 2010 17:56 Download mesaj |
|
|
|
aha ddddanutz daca crezi ca poti sa cumperi telescopul acesta motorizat la 2200 dau eu bani sa imi cumpar 5 de ele are 4 luni si l-am folosit de 3 ori cred pt ca sunt o persoana foarte ocupata cu treburile mele si munca ok. _________________ SERÁ LA RAZÓN MI GUÍA, LA VOLUNTAD MI FUERZA, EL DEBER DE PROCEDER ASÍ MI PERSEVERANCIA Y EL APOYO MAS GRANDE... MI FÉ |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 20 Apr 2010 22:08 Download mesaj |
|
|
|
Nu va suparati dar ... baiatul asta ... ripper ... ori - ori. Nu cred sa gaseasca fraieri pe forum. Parca imi aduc aminte ca suntem pe www.astronomy.ro nu pe www.fraieri.ro . Sa ceri pe un aparat folosit (nu are importanta cat !) pretul unuia nou ... ?! M-am uitat si eu pe oferte. Draga "ripper" lasa tunurile si ofera un pret corect. Iti vei vinde "marfa" numai cand vei avea puterea de a discerne intre o "teapa" si o afacere. Suze pentru interventia mai dura . _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
ripper Membru

|
Trimis: 20 Apr 2010 22:18 Download mesaj |
|
|
|
salut dan deci telescopul am vazut este 2200 asa simplu cum vezi am inteles ca asa pret de unu nou fara motoare asta il dau cu motor rac si dec , da este folosit cam cat de 3 ori am vazut luna pt ca nu am timp este nou nu are nimik pe el sincer spune tu un un pret pe el su fac pe nimeni fraier . _________________ SERÁ LA RAZÓN MI GUÍA, LA VOLUNTAD MI FUERZA, EL DEBER DE PROCEDER ASÍ MI PERSEVERANCIA Y EL APOYO MAS GRANDE... MI FÉ |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 20 Apr 2010 22:40 Download mesaj |
|
|
|
Nu este treaba mea pentru ca nu vreau sa-l achizitionez. Sa facem totusi un calcul: telescop+montura (noi) = aprox. 2300; set motoare (RA+Dec) = aprox 540 (noi) ... Total = aprox. 2840. Scadem: 1. Ai deschis cutia (ai desigilat-o): - 30% = aprox. 2000; ai folosit instrumentul (nu conteaza cat !): - 10% = aprox. 1800. Este in stare foarte buna (apreciaza cumparatorul !): + 100 = aprox. 1900. Cam pe aici este pretul corect. Pretul de vanzare insa ... pe timp de "criza" ... ? Cat iti va oferi cineva interesat. Bafta la vanzare ! _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
ripper Membru

|
Trimis: 20 Apr 2010 22:43 Download mesaj |
|
|
|
aha am inteles timp de criza prefer sa ramane la soacra mea .multumesc _________________ SERÁ LA RAZÓN MI GUÍA, LA VOLUNTAD MI FUERZA, EL DEBER DE PROCEDER ASÍ MI PERSEVERANCIA Y EL APOYO MAS GRANDE... MI FÉ |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 20 Apr 2010 22:50 Download mesaj |
|
|
|
Si asta e o varianta. Pus cu fata spre Soare ar putea deveni o clocitoare  _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
Cata Mircea Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2009 Mesaje: 117
|
Trimis: 21 Apr 2010 10:03 Download mesaj |
|
|
|
Ripper , trebuie sa intelegi un lucru. Atunci cand un obiect este nou si luat din magazin , cumparatorul are o anumita satisfactie si o anumita garantie morala cum ca aparatul nu a fost utilizat de nimeni si este in starea in care l-a facut fabrica. DAca il cumpara SH , apare acea ezitare . Nu stie nimeni ce "imbunatatiri" i-a facut primul proprietar. Nu se stie cat de calificat era acesta pentru modificarile aduse aparatului. Nu se stie cum a fost folosit si depozitat. Nu se stie cum sta optica . Poate ai o oglinda zgariata . Poate nu focalizeaza bine . La un telescop sunt o multime de "abateri " care te pot face nefericit . Fiind scula ta ai dreptul sa ceri pe telescop cat doresti si nimeni nu poate sa-ti fixeze pretul, dar daca chiar vrei sa-l dai " urgent " cum zice anuntul , trebuie sa te gandesti la un pret mult mai avantajos . Uite un banc care poate descrie situatia ta :
Un tip , cu o gaina ciufulita , intr-un targ , cerea trei lei pe pasare. Langa el , o multime de alti vanzatori cu gaini foarte frumoase , cereau 2 lei pe bucata. Unul se opreste si spune :
- Cine crezi ca-ti da tie 3 lei pe ciufulita asta cand poti lua la 2 lei unele foarte frumoase ? Cum de ce ceri asa mult ?
La care tipul :
- Da , dar eu am nevoie de bani .
Cand ai nevoie de bani si vinzi " urgent ", lasi la pret , nu-l cresti . _________________ Celestron Omni XLT 120
Binoclu SkyWatcher 12X50 |
|
Sus |
|
 |
ddddanutz Membru

Data inscrierii: 28 Mar 2010 Mesaje: 32
|
Trimis: 21 Apr 2010 10:29 Download mesaj |
|
|
|
de fapt, cred ca discutam degeaba. omul e grabit, dar vrea pret de magazin. poate o sa se gaseasca cineva sa cumpere telescopul la acest pret. desi, stim cu totii, ca daca vrea sa il vanda, va trebui sa lase din pret mai mult decat isi doreste. sa speram ca soacra va patrunde in tainele observatiei astronomice. |
|
Sus |
|
 |
ripper Membru

|
Trimis: 21 Apr 2010 16:52 Download mesaj |
|
|
|
cum zice dan 1800 prefer sa ramane la soacra mea sa ea nu ma inetereseasa ce face sunt o persoana foarte ocupata si oricum nu sunt de genul asta cu care face reducere la piata sau la tigan atunci o sa dau kawasaki a mea ca un scooter... anyway bafta . _________________ SERÁ LA RAZÓN MI GUÍA, LA VOLUNTAD MI FUERZA, EL DEBER DE PROCEDER ASÍ MI PERSEVERANCIA Y EL APOYO MAS GRANDE... MI FÉ |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
Trimis: 21 Apr 2010 18:58 Download mesaj |
|
|
|
Eu zic sa nu va mai luati de om fiindca are un pret acceptabil pentru produs care nu se uzeaza in timp.
O reducere de 22% fata de produsul nou si mai ales ca inca este in garantie este OK.
Daca nu o sa se gasesca vreun cumparator o sa scada el pretul, asta daca chiar vrea sa il vanda.
Piata va decide pretul de vanzare nu parerile noastre.
Numai bine!
Ultima modificare efectuata de catre Catalin Paduraru la 21 Apr 2010 21:02, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6864
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 21 Apr 2010 19:03 Download mesaj |
|
|
|
Perfect de acord cu Catalin.
Am doar un amendament. E bine ca vanzatorul sa dea de la inceput toate amanuntele, inclusiv pretul, mare sau mic. In felul acesta se pot evita multe discutii. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 21 Apr 2010 20:27 Download mesaj |
|
|
|
Eu unul imi cer scuze. M-a agasat jocul de-a ghicitul de la inceput. Daca n-ar fi fost nu interveneam. Am avut impresia ca cineva are chef de glume proaste. Imi cer inca o data scuze. _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
|