Index
Index forum Index forum
Autentificare Autentificare
Inregistrare Inregistrare
Cine este online Cine este online
Galerie imagini Galerie imagini
Calendar evenim. Calendar evenim.
Cautare detaliata Cautare detaliata
Ghid forum Ghid forum
Album astrofoto
crop.jpg
Imagine aleatoare
Blog
Inregistreaza-te pe forumul astronomy.ro
Colaboratori

Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.

Meteo
Vremea in Bucuresti
Statistici forum
Numar total de mesaje in forum: 234077
Numar de utilizatori inregistrati: 2834
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 637 la data de Dum Mai 11, 2025
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat   
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Legenda
Mesaje noi Mesaje noi
Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
Forumul este inchis Forumul este inchis

urgent vind telescop

Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje  

Vinde (privat)

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Autor Mesaj
ripper
Membru
Membru

Data inscrierii: 25 Ian 2010

MesajTrimis: 19 Apr 2010 19:42 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

fara camera Very Happy
Membru
Membru

Data inscrierii: 28 Mar 2010

MesajTrimis: 19 Apr 2010 21:58 Download mesaj
Titlul subiectului: pret

eu nu prea inteleg lucrurile astea... telescopul e deja de 4 luni in posesia ta...si il vinzi cu pretul unui aparat nou, cumparat direct din magazin cu garantie...mai sa fie...prefer magazinul nene!!!
Sus
dragos.n
Membru
Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi

MesajTrimis: 20 Apr 2010 00:26 Download mesaj
Titlul subiectului:

Hai mai baieti, lasati misto-ul. Sa il intelegem pe ripper ca poate n-are timp sau chef, (daca vinde un telescop in graba - sau chiar fara graba- cred ca nu e chiar in apele lui), si a uitat sa specifice toate detaliile.

Haide sa nu facem cum fac unii tineri, care rad de oamenii batrani, uitand ca batranetea e o boala pe care, in cazul fericit, o vor lua si ei.

Cat despre pret, o sa se orienteze el dupa ce va vedea reactia concreta.

Membru
Membru

MesajTrimis: 20 Apr 2010 17:56 Download mesaj
Titlul subiectului:

aha ddddanutz daca crezi ca poti sa cumperi telescopul acesta motorizat la 2200 dau eu bani sa imi cumpar 5 de ele are 4 luni si l-am folosit de 3 ori cred pt ca sunt o persoana foarte ocupata cu treburile mele si munca ok.
Membru
Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009

Motto: SI SEDES NON IS

MesajTrimis: 20 Apr 2010 22:08 Download mesaj
Titlul subiectului:

Nu va suparati dar ... baiatul asta ... ripper ... ori - ori. Nu cred sa gaseasca fraieri pe forum. Parca imi aduc aminte ca suntem pe www.astronomy.ro nu pe www.fraieri.ro . Sa ceri pe un aparat folosit (nu are importanta cat !) pretul unuia nou ... ?! Rolling Eyes M-am uitat si eu pe oferte. Draga "ripper" lasa tunurile si ofera un pret corect. Iti vei vinde "marfa" numai cand vei avea puterea de a discerne intre o "teapa" si o afacere. Suze pentru interventia mai dura Mad .
Membru
Membru

MesajTrimis: 20 Apr 2010 22:18 Download mesaj
Titlul subiectului:

salut dan deci telescopul am vazut este 2200 asa simplu cum vezi am inteles ca asa pret de unu nou fara motoare asta il dau cu motor rac si dec , da este folosit cam cat de 3 ori am vazut luna pt ca nu am timp este nou nu are nimik pe el sincer spune tu un un pret pe el su fac pe nimeni fraier .
Membru
Membru

MesajTrimis: 20 Apr 2010 22:40 Download mesaj
Titlul subiectului:

Nu este treaba mea pentru ca nu vreau sa-l achizitionez. Sa facem totusi un calcul: telescop+montura (noi) = aprox. 2300; set motoare (RA+Dec) = aprox 540 (noi) ... Total = aprox. 2840. Scadem: 1. Ai deschis cutia (ai desigilat-o): - 30% = aprox. 2000; ai folosit instrumentul (nu conteaza cat !): - 10% = aprox. 1800. Este in stare foarte buna (apreciaza cumparatorul !): + 100 = aprox. 1900. Cam pe aici este pretul corect. Pretul de vanzare insa ... pe timp de "criza" ... ? Cat iti va oferi cineva interesat. Bafta la vanzare !
Membru
Membru

MesajTrimis: 20 Apr 2010 22:43 Download mesaj
Titlul subiectului:

aha am inteles timp de criza prefer sa ramane la soacra mea .multumesc
Membru
Membru

MesajTrimis: 20 Apr 2010 22:50 Download mesaj
Titlul subiectului:

Si asta e o varianta. Laughing Pus cu fata spre Soare ar putea deveni o clocitoare Rolling Eyes
Membru
Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2009

MesajTrimis: 21 Apr 2010 10:03 Download mesaj
Titlul subiectului:

Ripper , trebuie sa intelegi un lucru. Atunci cand un obiect este nou si luat din magazin , cumparatorul are o anumita satisfactie si o anumita garantie morala cum ca aparatul nu a fost utilizat de nimeni si este in starea in care l-a facut fabrica. DAca il cumpara SH , apare acea ezitare . Nu stie nimeni ce "imbunatatiri" i-a facut primul proprietar. Nu se stie cat de calificat era acesta pentru modificarile aduse aparatului. Nu se stie cum a fost folosit si depozitat. Nu se stie cum sta optica . Poate ai o oglinda zgariata . Poate nu focalizeaza bine . La un telescop sunt o multime de "abateri " care te pot face nefericit . Fiind scula ta ai dreptul sa ceri pe telescop cat doresti si nimeni nu poate sa-ti fixeze pretul, dar daca chiar vrei sa-l dai " urgent " cum zice anuntul , trebuie sa te gandesti la un pret mult mai avantajos . Uite un banc care poate descrie situatia ta :

Un tip , cu o gaina ciufulita , intr-un targ , cerea trei lei pe pasare. Langa el , o multime de alti vanzatori cu gaini foarte frumoase , cereau 2 lei pe bucata. Unul se opreste si spune :
- Cine crezi ca-ti da tie 3 lei pe ciufulita asta cand poti lua la 2 lei unele foarte frumoase ? Cum de ce ceri asa mult ?
La care tipul :
- Da , dar eu am nevoie de bani .

Cand ai nevoie de bani si vinzi " urgent ", lasi la pret , nu-l cresti .

ddddanutz
Membru
Membru

Data inscrierii: 28 Mar 2010

MesajTrimis: 21 Apr 2010 10:29 Download mesaj
Titlul subiectului:

de fapt, cred ca discutam degeaba. omul e grabit, dar vrea pret de magazin. poate o sa se gaseasca cineva sa cumpere telescopul la acest pret. desi, stim cu totii, ca daca vrea sa il vanda, va trebui sa lase din pret mai mult decat isi doreste. sa speram ca soacra va patrunde in tainele observatiei astronomice.
Sus
ripper
Membru
Membru

MesajTrimis: 21 Apr 2010 16:52 Download mesaj
Titlul subiectului:

cum zice dan 1800 prefer sa ramane la soacra mea sa ea nu ma inetereseasa ce face sunt o persoana foarte ocupata si oricum nu sunt de genul asta cu care face reducere la piata sau la tigan atunci o sa dau kawasaki a mea ca un scooter... anyway bafta .
Membru
Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006

MesajTrimis: 21 Apr 2010 18:58 Download mesaj
Titlul subiectului:

Eu zic sa nu va mai luati de om fiindca are un pret acceptabil pentru produs care nu se uzeaza in timp.
O reducere de 22% fata de produsul nou si mai ales ca inca este in garantie este OK.
Daca nu o sa se gasesca vreun cumparator o sa scada el pretul, asta daca chiar vrea sa il vanda.
Piata va decide pretul de vanzare nu parerile noastre.
Numai bine!

Ultima modificare efectuata de catre Catalin Paduraru la 21 Apr 2010 21:02, modificat de 1 data in total
Sus
dragos.n
Membru
Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi

MesajTrimis: 21 Apr 2010 19:03 Download mesaj
Titlul subiectului:

Perfect de acord cu Catalin.

Am doar un amendament. E bine ca vanzatorul sa dea de la inceput toate amanuntele, inclusiv pretul, mare sau mic. In felul acesta se pot evita multe discutii.

Membru
Membru

MesajTrimis: 21 Apr 2010 20:27 Download mesaj
Titlul subiectului:

Eu unul imi cer scuze. M-a agasat jocul de-a ghicitul de la inceput. Daca n-ar fi fost nu interveneam. Am avut impresia ca cineva are chef de glume proaste. Imi cer inca o data scuze.
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje   Vinde (privat) Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Download topic
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteti atasa fisiere in acest forum
Puteti descarca fisiere in acest forum
© 2015 astronomy.ro
Termeni si conditii generale      Termeni si conditii forum      Contact