Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
Trimis: 04 Feb 2010 11:22 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut,
pune-l pe un CD si la posta cu el.
Glumeam!
O solutie initiala ar fi o conversie in JPG la calitate maxima si il trimiti pe email insa sa stii ca nu promit cine stie ce o sa incerc sa vad ce pot scoate.
email-ul este emil.kolbert at twin.at elimina spatiile pentru a obtine adresa. Punctul dintre prenume si nume trebe sa fie.
Numai bine
Emil
P.S. Alta solutie ar fi arhivare pe volume si trimis asa insa este mai comod pentru mine ca jpg, ajunge mai repede si daca iasa ceva in faza initiala atunci trecem pe tiff, daca nu atunci macar am economisit ceva timp la upload respectiv download
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 04 Feb 2010 11:27 Download mesaj |
|
|
|
achy1978 a scris: |
Cred ca am gasit un focuser mai putin inalt decat pe cel care il am acum si cred ca o sa-mi asigure suficient back focus.
|
Gresit. Ceea ce vrei este, de fapt, un focuser mai scurt, nu mai lung. Un focuser mai lung inrautateste problema pe care o ai deja si va trebui sa muti principala si mai sus in tub iar diametrul secundarei va trebui sa fie inca si mai mare (adica obstructie centrala mai mare cu toate consecintele ce deriva de aici).
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
Cosmin Radu Membru

Data inscrierii: 16 Ian 2010 Mesaje: 30
Motto: prost sa fi cer senin sa ai Localitate: Bacau
|
Trimis: 04 Feb 2010 11:28 Download mesaj |
|
|
|
Omule te rog frumos cand mai este cer senin sa faci niste poze la M16 ca tare mai sunt curios cum iesa O.O . Ms!
_________________ Dincolo de Pamant ne asteapta misteru... |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 04 Feb 2010 11:29 Download mesaj |
|
|
|
Cosmin Radu a scris: | Omule te rog frumos cand mai este cer senin sa faci niste poze la M16 ca tare mai sunt curios cum iesa O.O . Ms! |
M16 se ridica bine deasupra orizontului doar la vara
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
Trimis: 04 Feb 2010 11:36 Download mesaj |
|
|
|
Cred ca achy1978 se refera la acelasi lucru...
"am gasit un focuser mai putin inalt "
Fara suparare
Emil
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

|
Trimis: 04 Feb 2010 11:46 Download mesaj |
|
|
|
Asa este. Am inteles gresit...
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 04 Feb 2010 13:06 Download mesaj |
|
|
|
@ Emil - Am sa-ti trimit fisierul TIF prin Transfer.ro
_________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
florin_astro Membru

Data inscrierii: 01 Oct 2006 Mesaje: 261
|
Trimis: 04 Feb 2010 23:08 Download mesaj |
|
|
|
Daca nu e secret mare poti sa ne zici si noua adresa sa putem incerca si noi prelucrarea fisierului tiff? Si felicitari pentru imagini, daca o ti tot asa o sa ajungi departe. Cer senin, negru si fara turbulente.
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 05 Feb 2010 02:55 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc Florin.
Acum m-am intors din camp unde am luat frig de -15 grade. Pe deasupra a batut si vantul destul de tare si mi-a stricat toate fotografiile. Vibreaza rau telescopulla aproape orice adiere de vant.
O sa postez 2 poze dupa prelucrare ca sa zic ca nu am fost degeaba. Tinta M51 si Roiul din Perseu.
Adresa: http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-05Feb-11659d2de8874.zip
Marian
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 05 Feb 2010 08:51 Download mesaj |
|
|
|
Rezultatul prelucrarii este mult mai prost decat ma asteptam. Vantul a stricat cam tot.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
546.06 kb |
Vizualizat: |
de 3498 ori |

|
|
152.82 kb |
de 3498 ori |

|
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro
Ultima modificare efectuata de catre achy1978 la 05 Feb 2010 09:42, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
florin_astro Membru

Data inscrierii: 01 Oct 2006 Mesaje: 261
|
Trimis: 05 Feb 2010 09:27 Download mesaj |
|
|
|
Salut, nu ai cumva tiff'urile originale, ne-stretch-uite? Asa cum au iesit de la "mama lor"? Banui ca ai folosit DSS. Daca poti sa trimiti alea ar fi mai util. Mersi
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 05 Feb 2010 09:46 Download mesaj |
|
|
|
Pai acelea sunt cu putine ajustari de contrast si saturare a culorilor
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
mircear Membru

Data inscrierii: 05 Aug 2005 Mesaje: 426
|
Trimis: 15 Feb 2010 14:11 Download mesaj |
|
|
|
O imagine facuta cu ceva vreme in urma pe care-am reprelucrat-o de curand.
D40; 3x15sec; ISO800
12" Meade LX200R f/10@f/6.3
Capture NX (+1EV), Photoshop (levels+curves), Deep Sky Stacker
50% crop.
|
41.95 kb |
de 3308 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 15 Feb 2010 15:33 Download mesaj |
|
|
|
Imi place ca este foarte bine definit trapezul! Totusi parca nu prea sunt echilibrate culorile. Am incercat ceva de la munca dar nu pot sa vad histograma cu programul care il am.
Cu ce aparat ai facut fotografia?
.... si incearca expuneri mai mari (minim 30 sec)
Succes si cer senin!
Marian
|
48.85 kb |
de 3290 ori |

|
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
mircear Membru

Data inscrierii: 05 Aug 2005 Mesaje: 426
|
Trimis: 16 Feb 2010 11:20 Download mesaj |
|
|
|
Cu un Nikon D40.
La mai mult de 15 sec. poluarea luminoasa incepea sa-mi manance din detalii, imaginea e luata din buricul Bucurestiului.
|
|
Sus |
|
 |
|