Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233917 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1714
|
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

Data inscrierii: 24 Aug 2009 Mesaje: 292
Motto: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga) Localitate: Petrila
|
Trimis: 21 Sep 2009 22:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Offtopic : Incearca din romana in chineza. asa iti da
Ontopic : Am mai explorat pamantul cu celestia, am dat reverse time pana pe 22 iulie si am reusit sa privesc eclipsa totala de soare pe pamant [se observa umbra eclipsei] . Am dat faster time si am vazut si eclipsa de luna prin penumbra de anul nou. Si sa fie treaba treaba, am dat max speed si am reusit sa vad vreo 2 miliarde de ani in viitor  |
|
Sus |
|
 |
Georgian Membru

Data inscrierii: 13 Aug 2009 Mesaje: 258
|
Trimis: 21 Sep 2009 23:27 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Chiar ai vazut 2000000000 de ani in viitor? Si cum mai arata forumul atunci? Glumesc, desigur.
Am instalat Celestia. Arata destul de bine. Mai trebuie sa ma obisnuiesc cu el, dar pare destul de simplu. |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|