Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4207
|
Trimis: 08 Sep 2018 19:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Andi a scris: | Problema este grava pentru ca cele doua module sunt de intoarcere pe Pamant, pentru tot echipajul. |
2SKY a scris: | Daca a rupt interior , metalul este indoit spre interior , posibil un meteorit beat a trecut prin zona . Daca a rupt spre exterior , posibil un Rus beat a trecut prin zona Soyuz . |
Air leak hole in Soyuz likely made during construction.
Din ce-am citit, perforatia este in modulul orbital al navei Soiuz, care nu e prevazut pentru intoarcere pe Pamant, iar gaura a fost facuta la fabricatie sau montaj, deci la sol, a fost acoperita, dar n-a fost raportata.
|
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

Data inscrierii: 10 Oct 2007 Mesaje: 1281
|
Trimis: 08 Sep 2018 19:50 Download mesaj |
|
|
|
2SKY a scris: | Acolo au tot felul de camere si senzori , care dau alarme si e imposibil sa nu stie exact ce , cine , cind , cum a aparut gaura . Faptul ca o scalda si nu da NASA exact cauza , face sa fie mai grav . Rezolvarea e floare la ureche , ei fiind pregatiti pentru astfel de situatii . Se pune petec exterior /interior prins cu surub si lipit . Au si solutii de reparat speciale , care rezista la intrarea in atmosfera . |
S-ar putea sa nu existe solutie pentru o reparatie.
_________________ distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsã între zero și infinit |
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

|
Trimis: 08 Sep 2018 19:52 Download mesaj |
|
|
|
MariusP a scris: | Andi a scris: | Problema este grava pentru ca cele doua module sunt de intoarcere pe Pamant, pentru tot echipajul. |
2SKY a scris: | Daca a rupt interior , metalul este indoit spre interior , posibil un meteorit beat a trecut prin zona . Daca a rupt spre exterior , posibil un Rus beat a trecut prin zona Soyuz . |
Din ce-am citit, perforatia este in modulul orbital al navei Soiuz, care nu e prevazut pentru intoarcere pe Pamant, iar gaura a fost facuta la fabricatie sau montaj, deci la sol, a fost acoperita, dar n-a fost raportata. |
Sunt doua nave pentru intoarcere
_________________ distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsã între zero și infinit |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

|
Trimis: 08 Sep 2018 20:02 Download mesaj |
|
|
|
Am zis eu altceva?
Nu inteleg ce-ai vrut sa zici...
Sunt 6 oameni si 2 nave Soiuz de intoarcere, care n-au nici o problema sa se-ntoarca tefere. Cel putin din cate se zice public.
|
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

|
Trimis: 08 Sep 2018 20:08 Download mesaj |
|
|
|
MariusP a scris: | Andi a scris: | Problema este grava pentru ca cele doua module sunt de intoarcere pe Pamant, pentru tot echipajul. |
Din ce-am citit, perforatia este in modulul orbital al navei Soiuz, care nu e prevazut pentru intoarcere pe Pamant, iar gaura a fost facuta la fabricatie sau montaj, deci la sol, a fost acoperita, dar n-a fost raportata. |
... modulul orbital al navei Soiuz ...
Care modul orbital?
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5151
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

Data inscrierii: 19 Dec 2012 Mesaje: 2838
|
Trimis: 08 Sep 2018 20:22 Download mesaj |
|
|
|
Si atunci unde-i sabotajul , teama si damigeana ? . Adica ei nu pot repara ,doar noi din fata monitorului . La o asa structura de miliarde de $ , sa nu stii ce se intimpla , eu cred ca erau beti si cei de la sol .
|
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

|
Trimis: 08 Sep 2018 20:30 Download mesaj |
|
|
|
Poate asa trebuia sa fie modulul gunoier.
Gunoiul poate fermenta si poate face bum.
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

|
Trimis: 08 Sep 2018 20:31 Download mesaj |
|
|
|
Andi a scris: | ... modulul orbital al navei Soiuz ...
Care modul orbital? |
Dupa cum ti-a aratat si nobody, nava Soiuz e formata din 3 module si asta inca de la prima nava Soiuz-1 cand a murit Vladimir Komarov in 1967.
Modulul de comanda este folosit la lansare si aterizare si are scutul termic. Modulul de serviciu are motoarele si rezervoarele, iar modulul orbital e folosit pentru operatii pe orbita. La sol se intoarce numai modulul de comanda.
|
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11250
|
Trimis: 08 Sep 2018 20:32 Download mesaj |
|
|
|
Andi a scris: |
Gunoiul poate fermenta si poate face bum.  |
Is not a bug is a feature . Rusii astia au tehnologia in sange.
|
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

|
Trimis: 08 Sep 2018 21:00 Download mesaj |
|
|
|
MariusP a scris: | Andi a scris: | ... modulul orbital al navei Soiuz ...
Care modul orbital? |
Dupa cum ti-a aratat si nobody, nava Soiuz e formata din 3 module si asta inca de la prima nava Soiuz-1 cand a murit Vladimir Komarov in 1967.
Modulul de comanda este folosit la lansare si aterizare si are scutul termic. Modulul de serviciu are motoarele si rezervoarele, iar modulul orbital e folosit pentru operatii pe orbita. La sol se intoarce numai modulul de comanda. |
Confirmatiiv.
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 08 Sep 2018 23:11 Download mesaj |
|
|
|
Andi ce te face sa crezi ca ..."S-ar putea sa nu existe solutie pentru o reparatie " .....?
Este cumva pierdut Soyuz MS-09 ca si nava de intoarcere ?
Ca daca e asa , poate au actionat altii si nu Rusii , doar nu-s prosti (ma gindesc ). E ceva paguba !
Gaura de 2 mm nu se poate astupa ?
Cum de este din montaj si abia acum a cedat ?
Daca si celelalte nave au aceiasi hiba ?
|
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 09 Sep 2018 05:28 Download mesaj |
|
|
|
Dupa cum arata urmele de pe perete, este vorba ori de mana unui om cam beat, fie de unul aflat in imponderabilitate. Tot urmele de pe perete, destul de extinse in raport cu gaura, fac oarecum improbabil ca sa nu fi fost observate inainte de lansare. Asa incat, ipoteza unui act dus la indeplinire in spatiu, pare mai probabila. De ce ar fi facuta chestia asta, nu stiu.
_________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 10 Sep 2018 00:04 Download mesaj |
|
|
|
Am pus mai mult din lipsa de ideii acel avatar , si nu prea mai sint decit 2-3 img pe tema . Nu am vazut moderator mai echilibrat , calm , inteligent si alte mari atributii , astfel imi pare f ...si nimerit avatarul lui Dragos.n si recunosc ca am fost dea dreptul placut surprins . Acum si Nobody are n...calitati , recunosc si nu vreau sa il inspir . Ce am gasit cu greu , cautind accea fantoma din film , care ar fi cred ok pe profilul lui . Este o idee si nu gluma , dar se poate zimbi .
Descriere: |
|
Marime fisier: |
9.57 kb |
Vizualizat: |
de 6130 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |