Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234032 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 637 la data de Dum Mai 11, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
iqarmy Membru

Data inscrierii: 25 Apr 2014 Mesaje: 62
|
Trimis: 28 Sep 2014 14:32 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Ia uite aici, poate in 2000 de lei il aduci si in tara:
http://www.astrobuysell.com/uk/propview.php?view=87604 _________________ Skywatcher - 10" F/4 newtoinan reflector, 9x50 right angle finder
Skywatcher - 80/400 guiding scope, ASI120MM guider/planetary camera
Celestron - Astromaster 5" F/5 newtoinan reflector
NEQ6 Synscan Pro, NexstarGT ALT-AZ
Canon 450Da, Nikon d3100 |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

Data inscrierii: 19 Dec 2012 Mesaje: 2838
|
Trimis: 28 Sep 2014 16:44 Download mesaj |
|
|
|
Nici nu se poate intra . Cer user , parola , ai cumva cont la ei ?. De unde este saitul (tara) ? Daca este din state , nici nu merita incercat . Mersi oricum . |
|
Sus |
|
 |
iqarmy Membru

Data inscrierii: 25 Apr 2014 Mesaje: 62
|
Trimis: 28 Sep 2014 17:28 Download mesaj |
|
|
|
Cred ca au ceva restrictii la link-uri.
Este vb de http://www.astrobuysell.com/uk/
OTA-ul este in UK si anuntul suna cam asa:
Citat: | 12" dobsonian
Revelation 12" dobsonian ,upgraded 2 speed crayford focuser.9x50 finder.Telrad finder.Base on locking wheels for ease of movement. Nice clean optics.
£299 ono |
Poti sa iti faci cont linistit nu e prea mare filozofie, anuntu e undeva intre paginile 4-15, nu mai stiu exact . _________________ Skywatcher - 10" F/4 newtoinan reflector, 9x50 right angle finder
Skywatcher - 80/400 guiding scope, ASI120MM guider/planetary camera
Celestron - Astromaster 5" F/5 newtoinan reflector
NEQ6 Synscan Pro, NexstarGT ALT-AZ
Canon 450Da, Nikon d3100 |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 28 Sep 2014 17:52 Download mesaj |
|
|
|
Am vazut , trebuie sa decontezi si la ei pe cont , nu este mult , dar apar probleme in final la sistemul de plata , trebuie sa-mi fac eu cont pe stiu eu ce card si sa tranferi ...... prea complicat . Ramine solutia prin tara  |
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9699
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 25 Oct 2014 20:12 Download mesaj |
|
|
|
 _________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 08 Noi 2014 20:43 Download mesaj |
|
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
Ofer pina la 2000 lei , + transport pentru 12" (305mm-1500mm) OTA . Stare cit mai buna a tubului bineinteles a(optici) . Este o oferta , nu negociere , sper ca nu am incalcat regula , de la aceasta rubrica.
--------------------------------------------------------------------------------
Cumpar tub optic 12" 305/f5 orice firma , astept oferte si preturi rezonabile . Accept chiar f>5 . Mersi . ______________________________ Actualizez
-Mai incerc totusi , sint hotarit pentru 12 " inch nu 10". |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 16 Noi 2014 19:19 Download mesaj |
|
|
|
Ofer pina la 2000 lei , + transport pentru 12" (305mm-1500mm) OTA . Stare cit mai buna a tubului bineinteles a(optici) . Este o oferta , nu negociere , sper ca nu am incalcat regula , de la aceasta rubrica.
Cumpar tub optic 12" 305/f5 orice firma , astept oferte si preturi rezonabile . Accept chiar f>5 . Mersi . ______________________________ Actualizez
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 23 Noi 2014 17:37 Download mesaj |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
StarChild Membru

Data inscrierii: 29 Mar 2011 Mesaje: 1604
Motto: tata si sot in primul rand...restul neesentiale... :-) Localitate: Timisoara
|
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 24 Noi 2014 20:35 Download mesaj |
|
|
|
Are pretul fixat , inteleg fiind nou , momentan cu tot efortul nu pot merge mai mult de 2200 + transport . Eventual si fara montura temporar , dar nu cred ca merita incercat . Nu-i graba astai ideea . |
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 24 Noi 2014 21:02 Download mesaj |
|
|
|
iqarmy a scris: | Cred ca au ceva restrictii la link-uri.
Este vb de http://www.astrobuysell.com/uk/
OTA-ul este in UK si anuntul suna cam asa:
Citat: | 12" dobsonian
Revelation 12" dobsonian ,upgraded 2 speed crayford focuser.9x50 finder.Telrad finder.Base on locking wheels for ease of movement. Nice clean optics.
£299 ono |
|
Daca nu-ti place viata complicata, dar ieftina rau (adica circa 1650 de lei plus transportul care nu e mai mult de 50 de euro din UK pana la noi cu DHL economy), atunci asteapta mult si bine pana o sa gasesti pe cineva care sa iti implineasca visul aici, in tara.
Sa nu crezi ca daca dai "up"-uri saptamanal, situatia o sa schimbe cumva. Poti sa-l mai actualizezi daca vrei odata pe luna, oricum nu sunt multe anunturi la "cumparari" si anuntul tau e deja de notorietate - nu cred ca e membru al forumului care sa nu fi auzit de telescopul tau ultra-ieftin.
In fine, bafta la cumparare. _________________ https://astrodata.wordpress.com/ |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 28 Dec 2014 17:45 Download mesaj |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 21 Ian 2015 20:47 Download mesaj |
|
|
|
Ofer pina la 2200 lei , + transport pentru 12" (305mm-1500mm) OTA . Stare cit mai buna a tubului bineinteles a(optici) . Este o oferta , nu negociere , sper ca nu am incalcat regula , de la aceasta rubrica.
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6863
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 22 Ian 2015 03:37 Download mesaj |
|
|
|
Avand in vedere ca e aproape un an de cand ai pus acest anunt, imi permit o parere.
In tara nu sunt multi posesori de astfel de telescoape. Mai bine zis sunt foarte putini. In plus, cine a urmarit, in ultimul timp leul a inceput sa cam scada, iar perspectivele internationale par sa fie destul de sumbre din punct de vedere a stabilitatii financiare. Si nu m-as mira ca peste cateva luni sa vedem euro peste 5 lei. Chiar mult peste.
Asa incat, in locul tau as sterge pretul limita din anunt, si as cumpara primul 300 care imi iese in cale, indiferent de forma. (Nu te gandi la al meu, ca nu il dau) _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

|
Trimis: 23 Ian 2015 01:40 Download mesaj |
|
|
|
Mersi de sfaturi . Am sa mai las cererea si oferta sa isi spuna cuvintul , fara sa dau UP -uri nejustificate . Sa vedem unde ne intilnim . Cred ca este singura cale , mai negociem .... . |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|