Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Michel Ardan Membru

Data inscrierii: 19 Apr 2013 Mesaje: 211
Motto: Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu și nu pentru ceea ce înțelegi tu. Localitate: bucuresci
|
Trimis: 17 Iun 2013 19:08 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

Data inscrierii: 14 Oct 2011 Mesaje: 184
Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 19 Iun 2013 12:39 Download mesaj |
|
|
|
Bravo felicitari foarte frumos se vede.
cer senin _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
BMB Membru

Data inscrierii: 03 Sep 2009 Mesaje: 696
Motto: Romania e frumoasa ..pacat ca e populata. Localitate: Magurele
|
Trimis: 19 Iun 2013 23:31 Download mesaj |
|
|
|
Mersi Celly. |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 20 Iun 2013 00:29 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari.
Uite ce inseamna un instrument bun, in mana unui astrofotograf bun. Ca instrumentul a stat in casa unui astronom vizual ( adica moi ) vreun an si jumatate fara sa produca vreo imagine. E adevarat ca eu nu stiu astrofoto, si nici nu am machineta sa ma deplasez. Dar sper sa invat, asa bosorog cum sunt, si poate o veni si o caruta vreodata.
Asta inseamna perseverenta de a invata sa lucrezi, apoi de a stapani instrumentele foarte bine, si de a urmarii evenimentele. Sa mai mentionez ca Max este si fizician la Magurele, si in plus este si un foarte bun fotograf macro? De unde are timp si energie sa le faca pe toate, nu stiu. Dar e un exemplu de urmat.
Disclaimer: Nu am fost platit sa scriu acest post Ci doar m-am gandit ca dupa toata abureala aia cu ''astrofotografi de lux'' trebuia un antidot.
PS. Intre timp am intrat pe bogul lui Max si am vazut ca poza lui are un succes mare pe feisbuc, si datorita faptului ca a fost admirata de George Takei, actorul care l-a interpretat pe Sulu din seria originala a Star Trek. Super. Bravo Max. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5154
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 20 Iun 2013 03:09 Download mesaj |
|
|
|
Dragos, asta-i Mak-ul de 6" ce l-ai dichisit personal de l-ai facut "deluxe" ?
Chiar ma intebam pe ce maini a ajuns ... pe maini bune pentru a arata adevaratul potential al Mak-urilor "mici"
Felicitari Max ! |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 20 Iun 2013 03:14 Download mesaj |
|
|
|
Da, asta e. Nu prea l-am dichisit eu. Asa, pe ici pe colo.
P.S. Te rog, fara ''deluxe'' ca iar se mai trezeste cineva cu vreo idee. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
BMB Membru

|
Trimis: 20 Iun 2013 11:27 Download mesaj |
|
|
|
Mersi Dragos de "reclama", energia mi-o trag doar din pasiune, iar pasiunea din nevoia de a face ceva pe langa serviciul ce devine odata cu anii destul de monoton...Plus, am o motivatie personala legata strans de intrebarea "de ce ne-a pus cine ne-a pus aici ?". Societatea de azi si sigur si cea de maine, ne tine ingraditi pe sosele, pe strazi, prin orase, prin baruri, prin birouri etc. Un fel de ochelari de cal imensi pusi peste populatie vrut/nevrut...
Nu sunt de loc genul care sa "stea in rand", de fapt insasi ideea de a face ce face toata lumea o gasesc oripilanta. Cel putin cand e vorba de lucruri "normale"...nu stau sa detaliez dar pe scurt cam asta e treaba.
Culmea (si am zis ca nu detaliez) avem la dispozitie informatie (via net) masini (cine are) magazine foto/astro, natura la doi pasi de Capitala, si totusi marea parte dintre oameni nu cunosc (macar ca idee) ce e in jurul nostru. Pacat...ai totul la botul calului dar alegi totusi ochelarii...
In alta ordine de idei, Mak-ul a fost modificat cu cap, si l-am folosit practic "out-of-the-box", deci fara batai de cap.
Aici adaug un "mersi" Dragos !
Scuze de off-topicul de mai sus, de obicei nu "motivez motivatia" personala, dar din cand in cand ma mai "scap". Nu o sa revin pe forum cu astfel de interventii prea curand
Pentru a nu plictisi evident, cred ca multi de aici au opinii asemanatoare, asa ca...
Cer senin,
Max |
|
Sus |
|
 |
BMB Membru

|
Trimis: 20 Iun 2013 11:29 Download mesaj |
|
|
|
Mersi de aprecieri nobody.
Max |
|
Sus |
|
 |
Bruteforce Membru

Data inscrierii: 17 Mai 2013 Mesaje: 16
|
Trimis: 20 Iun 2013 19:50 Download mesaj |
|
|
|
Superb. Iaca au preluat si tabloidele stirea.
Cod: | http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/fotografia-unui-roman-a-facut-inconjurul-lumii-tranzitul-iss-asemanator-cu-cel-al-navei-enterprise-din-star-trek-foto-10990261 |
|
|
Sus |
|
 |
BMB Membru

|
Trimis: 21 Iun 2013 19:20 Download mesaj |
|
|
|
Mersi Bruteforce,
Am avzut ce au scris diferitele siteuri de stiri...ce sa zic...asta e. Nu stiu de ce au copiat (de la site-urile straine) si ora achizitiei, din EXIF, care e oricum gresita cu mult (nu am mai reglat ceasul aparatului). Dar deh...
Culmea, strainii mi-au cerut acordul pentru a posta imaginile pe site-urile lor, insa romanii deloc...
Dar nu-i bai.
Max |
|
Sus |
|
 |
|