Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Dec 2010 21:40 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Sanatate multa copilului. Sa se faca bine repede !
Cam asa cred ca ne dorim toti. Votam pe cea care ne place mai mult din fiecare categorie si gata. _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 29 Iun 2004 Mesaje: 1897
|
Trimis: 03 Dec 2010 01:43 Download mesaj |
|
|
|
Procesul de votare este simplu: acordati un numar de stelute in functie de cum va place fotografia. Se merge de la 0 stelute (fotografie nereusita) pana la 5 stelute (fotografie nemaipomenita).
In legatura cu ratingul imaginii, situatia este de asemenea simpla: cine are mai multe stelute castiga.
Cum se deduce numarul de stelute? Din numarul de voturi si din ratingul curent (X/5).
Se pot vota mai multe imagini dintr-o categorie, cu numarul de stelute corespunzator.
Votul nu este public. Doar membrii forumului pot vota.
Dupa ce incheiem votul vom publica o lista cu castigatorii, imaginile castigatoare si numarul de stelute primite. |
|
Sus |
|
 |
psemil Membru

Data inscrierii: 16 Aug 2010 Mesaje: 888
|
Trimis: 03 Dec 2010 04:51 Download mesaj |
|
|
|
Acest sistem de vot mi se pare foarte potrivit deoarece mie imi este greu sa aleg o poza ... Insa as mai avea o intrebare:
Nu ar fi mai indicat ca numarul de stelute primite si numarul de voturi pentru fiecare fotografie sa ramana secret pana la final, atunci cand se vor afisa si castigatorii?
Un clasament intermediar cum este cel afisat acum poate stimula un concurent sa saboteze pozele celorlalti prin a le da note foarte mici si nu numai de a puncta pozitiv poza favorita (cum ar fi normal) ... pe langa asta isi poate anunta prietenii sa dea un rand de voturi, etc..... Pe langa aceasta incurajeaza subiectivismul de genul: "Daca ceilalti au dat o nota buna acestei poze inseamna ca stiu ei de ce --> dau si eu o nota buna..." etc, etc. |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: 03 Dec 2010 10:28 Download mesaj |
|
|
|
Numarul de voturi si ratingul sunt vizibile. Nu se pot ascunde.
Fiecare poate vedea cum s-a votat o imagine.
Atata timp cat dam dovada de decenta si nu abuzam votand cu toata familia si prietenii (inregistrandu-i pe forum), eu zic ca e OK.
De asemenea, ar fi corect ca cei care au participat la concurs sa nu isi voteze propriile imaginile.
Oricum, intr-un final conteaza ce spune majoritatea. |
|
Sus |
|
 |
psemil Membru

Data inscrierii: 16 Aug 2010 Mesaje: 888
|
Trimis: 03 Dec 2010 12:47 Download mesaj |
|
|
|
Bine atunci. Bafta tuturor. |
|
Sus |
|
 |
Dan Stanciu Membru

Data inscrierii: 06 Mai 2010 Mesaje: 219
Motto: nihil sine...telescop... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 03 Dec 2010 23:19 Download mesaj |
|
|
|
@admin:
chiar daca nu credeti, nu-mi voi vota poza... Oricum e mult mai slaba decat majoritatea celor postate... Nici nu stiu cum arata formularul de votare, sau ce forma o avea suportul de votare. Ma bucur sa invat, sa castig experienta si sa pun in aplicare sugestiile si/sau sfaturile oricui doreste sa ma ajute... |
|
Sus |
|
 |
dyazzz Membru

Data inscrierii: 13 Iun 2010 Mesaje: 285
Motto: Keep looking up! Localitate: Urziceni
|
Trimis: 12 Dec 2010 19:10 Download mesaj |
|
|
|
Deci maine se decid castigatorii nu?Nu ca as avea eu vreo sansa doar ca vreau sa vad de la cine pot sa fur niste experienta  _________________ Keep looking up!
Clear Sky!
...............................................
Telescop:TS 76/700,Omegon 130/900 EQ2
Binoclu:Breaker 7X50 |
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
Trimis: 12 Dec 2010 20:32 Download mesaj |
|
|
|
Salut
la ultima discutie avuta cu adminul si e de ceva vreme eu am propus data de 15 deoarece am dorit sa iau in calcul intarzierile produse initial....
Care este data reala nici eu nu stiu oricum sper si eu sa aflu.
Acu la final sau aproape de final tin sa felicit participantii indiferent de calitatea pozelor obtinute. Primul pas este cel mai greu de facut iar asta o stiu din proprie experienta.
Oricum am de gand ca dupa desemnarea castigatorilor sa scriu inca cateva cuvinte referitor la concurs pe ansablu...
Scuzati greselile scriu de pe mobil fiind din nou cu ala mic in spital.... incepe sa devina un fel de hobby. A vine sfarsitul de saptamana iar mergem la spital. Am intrebat doctorita daca avem parte de ceva reduceri de pret sau de vreu suc in plus daca suntem clienti fideli...
Numai bine prieteni si multumesc pentru ca ati crezut in acest concurs si ca ati tremurat nopti intregi langa telescoape si ca v-ati mancat nervii la partea de prelucrare pentru mine sunteti toti castigatori si niste idealisti incurabili.
Emil |
|
Sus |
|
 |
dyazzz Membru

|
Trimis: 13 Dec 2010 16:32 Download mesaj |
|
|
|
Dar se tine cont de rating sau numar de voturi? _________________ Keep looking up!
Clear Sky!
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: 16 Dec 2010 01:09 Download mesaj |
|
|
|
Votul s-a incheiat. Multumim participantilor si votantilor! Emil va publica in curand rezultatele, dupa o analiza a acestora. Rezultatele au fost impartasite si cu ceilalti moderatori, pentru a nu fi nici o urma de suspiciune sau subiectivitate.
Daca doriti in continuare sa votati imaginile, aceste voturi nu vor mai fi luate in considerare. Din pacate nu putem "ingheta" voturile actuale. Singura varianta tehnica ar fi sa le dezactivam, ceea ce ar insemna insa ca acestea nu vor mai fi vizibile. Asadar lasam voturile sa fie vizibile in continuare. |
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

|
Trimis: 17 Dec 2010 10:59 Download mesaj |
|
|
|
Deep Sky Castigator ionut.anghel
Wide-field Castigator: Catalin Paduraru
Planetare Castigator: Cluci
Best new comer: uzunu
|
|
Sus |
|
 |
Stefan Angelescu Membru

Data inscrierii: 20 Iun 2010 Mesaje: 96
|
Trimis: 17 Dec 2010 11:26 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor pentru imagini! Sper ca evenimentele de gen sa devina un lucru obisnuit pentru mica noastra comunitate de "lunatici"
Rog un admin sa posteze aici sau intr-un thread nou imaginile castigatoare iar pe Catalin Paduraru sa imi dea un pm/mail cu datele necesare pentru ai inmana premiul. _________________ Pentax K10D, Pentax P3. Lupe, 10-17mm f/3.5, 28mm f/2.8, 50mm f/1.4, 24-70 f/3.5, 90mm f/2.5, 200mm f/3.5, 500mm f/8 catadioptric, 2x teleconverter. |
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

|
Trimis: 17 Dec 2010 11:50 Download mesaj |
|
|
|
Postez un tabel cu castigatorii precum si cu imaginile postate (ca nume).
Deep-sky m52.jpg uzunu Galaxia M51 impreuna cu companionii sai
Wide field Wide_field.jpg Catalin Paduraru Constelatiile de iarna
Planetare jupiter0002_10-10-12_23-39-58_st3300.png cluci Jupiter
Deep-sky M42.jpg ionut.anghel M 42 |
|
Sus |
|
 |
dyazzz Membru

|
Trimis: 17 Dec 2010 13:25 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari tuturor pentru efortul depus Cer senin si spor in continuare la astrofoto! _________________ Keep looking up!
Clear Sky!
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
Trimis: 17 Dec 2010 13:49 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari tuturor pentru poze si mai ales castigatorilor fiindca a fost concurenta serioasa, mai ales la deep-sky.
Stefan ti-am dat PM.
Daca imi permiteti unele observatii:
- daca la Wide Field si la Planetare majoritatea trebuiau sa aibe un setup asemanator ca sa se incadreze in categoria respectiva la Deep Sky au fost diferente mari. Poate pe viitor o clasificare mai buna nu ar strica.
- nu stiu exact care mai este distributia premiilor dar ar trebui sa fie oarecum de aceeasi valoare pentru fiecare categorie. Stiu ca este imposibil in situatia de fata din cauza premiilor.
Nu vreau sa reprosez nimanui nimic dar pe viitor s-ar putea sa fie utile
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
|