Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
piskota Membru

Data inscrierii: 01 Ian 2009 Mesaje: 382
|
Trimis: 16 Apr 2009 09:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: reflector, refractor de vanzare |
|
|
|
de vanzare:
celestron astromaster 130eq
refractor mic 60/700.
nu m-am gandit la un pret anume. astept oferte pe pm.
noroc bun la toata lumea:)
|
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 16 Apr 2009 09:14 Download mesaj |
Titlul subiectului: imagini |
|
|
|
reflector
Descriere: |
|
Marime fisier: |
90.06 kb |
Vizualizat: |
de 5127 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 16 Apr 2009 09:15 Download mesaj |
Titlul subiectului: imagini |
|
|
|
refractor, nu are red dot finder ci luneta cautatoare.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
41.92 kb |
Vizualizat: |
de 5124 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 16 Mai 2009 12:59 Download mesaj |
Titlul subiectului: ... |
|
|
|
anunt valabil
|
|
Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009 Mesaje: 682
Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 16 Mai 2009 14:04 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce se intampla cu acest telescop de la Celestron, ce nu va place la el ? .Pe forum s-au vandut nu mai putin de 3 buc .Ar fi bine de stiut capacitatile sale (nu defecte),de ce toata lumea dupa ce il achizitioneaza se grabeste sa il vanda ?.Eu unu daca vad ca toti se grabeste sa il dea ,nu am sa cumpar asa ceva.
|
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
Trimis: 16 Mai 2009 14:36 Download mesaj |
|
|
|
Salut, daca anuntul mai este de actualitate sunt interesat de tubul optic 130mm F/5.
Numai bine!
|
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 16 Mai 2009 15:08 Download mesaj |
Titlul subiectului: pai da.... |
|
|
|
stii cum se zice pe aici. am venit, am vazut, vreau mai mult...... poate acest model de la celestron iti arata ca s-ar putea sa si vezi cate ceva, asta in cazul in care ai totusi ceva mai mare si mai tare:))))
referitor la tub> il vand impreuna cu montura, ca nu prea am ce sa mai fac cu ea:)
|
|
Sus |
|
 |
horea_florin Membru

Data inscrierii: 29 Iul 2008 Mesaje: 390
|
Trimis: 16 Mai 2009 23:15 Download mesaj |
|
|
|
salut.care este pretul reflectorului de 130mm?avand in vedere ca am 17 ani si nu am o sursa devenit imi poti face o oferta? daca nu spunemi cat face !.Stima!
|
|
Sus |
|
 |
Alex B. Membru

Data inscrierii: 10 Mai 2009 Mesaje: 252
|
Trimis: 04 Iun 2009 14:08 Download mesaj |
|
|
|
marius78 a scris: | Ce se intampla cu acest telescop de la Celestron, ce nu va place la el ? .Pe forum s-au vandut nu mai putin de 3 buc .Ar fi bine de stiut capacitatile sale (nu defecte),de ce toata lumea dupa ce il achizitioneaza se grabeste sa il vanda ?.Eu unu daca vad ca toti se grabeste sa il dea ,nu am sa cumpar asa ceva. |
Salut. Sincer, și eu am fost tentat de modelul acesta de telescop la început. Dar am ezitat și în cele din urmă am renunțat la idee deoarece am avut (și mai am și acum) senzația că are cam mult plastic în constituție ca să zic așa. Nu l-am văzut "pe viu" dar un dealer cu care am discutat mi-a confirmat prezența plasticului inclusiv pe OTA. Altfel, cred că este un instrument frumos (montura "arată" bine) și pentru un începător trebuie să fie o (primă) achiziție bună dacă nu are pretenții foarte mari.
|
|
Sus |
|
 |
horea_florin Membru

Data inscrierii: 29 Iul 2008 Mesaje: 390
|
Trimis: 04 Iun 2009 15:20 Download mesaj |
|
|
|
poi bineneteles...la pretul care il are montura ecuatoriala nu e nustiu cat de buna.cat despre tubul optic pot preciza ca ofera o imgaine buna si la dso (cer negru)cat si planete.
cel mai mult mi-a placut sa vad m27 cu acest telescop si m104 (vazute din oras)
pentru incepatorii e nu mai bun...dar daca vrei ceva mai special si ai bani ati iei un telescop care are si o montura eq5 si nu m-ai ai probleme
pentru astrofoto tubul optic e numai bun avand in vedere raportul focal de f5(pe o montura calumea ).Acuma depinde si de cel ce il foloseste...cat de bine cunoaste cerul.Cineva cu experienta in cunoastera cerului,eu zic ca acest telescop nu il va dezamagii Stima!
|
|
Sus |
|
 |
Alex B. Membru

Data inscrierii: 10 Mai 2009 Mesaje: 252
|
Trimis: 04 Iun 2009 15:30 Download mesaj |
|
|
|
Salut. Sunt absolut convins că dă imagini excelente. De altfel am citit câteva review-uri foarte favorabile despre el și de aceea voiam și eu inițial să-mi cumpăr unul. Singura mea îndoială, fără intenția de a face reclamă negativă în vreun fel, era legată de plasticul prezent în sistemul de susținere al oglinzilor (are coeficienți de contracție diferiți de ai metalului) și de posibilitatea colimării foarte precise mai ales a oglinzii secundare. Iar eu sunt mai pretențios cu banii. Dar sunt iarăși foarte convins că cine îl va cumpăra va fi foarte mulțumit. Succes și cu stimă de asemenea.
|
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 12 Iun 2009 16:03 Download mesaj |
Titlul subiectului: .... |
|
|
|
astromaster - vandut.
|
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 13 Iun 2009 14:39 Download mesaj |
Titlul subiectului: .... |
|
|
|
pentru luneta cer 150 ron+taxe postale. ce este inlcus> erecting eyepiece 1.5x , diagonala, ocular MH 9mm, tub optic 60/700, montura chinezeasca:))).
se vede ca este folosita, totul e functional, dar nu va asteptati la un zeiss telementor:)))))) oferte pe pm.
Ultima modificare efectuata de catre piskota la 13 Iun 2009 14:56, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
piskota Membru

|
Trimis: 13 Iun 2009 14:53 Download mesaj |
Titlul subiectului: luneta |
|
|
|