Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
LehaciDiana Membru

Data inscrierii: 11 Mar 2013 Mesaje: 3
Motto: Intotdeauna ai ceva de invatat! Localitate: Constanta
|
Trimis: 11 Mar 2013 20:57 Download mesaj |
Titlul subiectului: Vand telescop profesional, Edu Science X600, nou |
|
|
|
Vand telescop profesional, Edu Science X600, nou (adus din UK), diametru obiectiv-(2.99"). O alegere excelentă pentru acest telescop Edu Stiinta reflectorul este foarte usor de utilizat. Robust 600-putere, telescopul vine cu trepied de aluminiu propriu și o geantă de transport din plastic, astfel încât să puteți proteja lentilele incluse, oculare, accesoriile și atunci când îl luați pe excursii în teren. Telescopul vine cu patru oculare interschimbabile (inclusiv 4 mm, 12,5 mm, și 20 mm), un finderscope cu cursorul de ușor de spotting, o lentila Barlow, și o tavă pentru accesorii. Telescopul are un diametru de 76 mm, cu o lungime focala de 800 mm. Este inclusa o hartă de spațiu cat si un manual de instrucțiuni ilustrat. 250 euro. tel. 0755752315 |
|
Sus |
|
 |
Adrian Sirean Membru

Data inscrierii: 03 Oct 2011 Mesaje: 663
|
Trimis: 11 Mar 2013 21:19 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Cred ca ai gresit pretul
Edu Science X600, asta unde o mai fi facut? Cred ca in portbagaj. Pe vapoare se mai fac si lucruri bune.
Ultima modificare efectuata de catre Adrian Sirean la 11 Mar 2013 21:24, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 11 Mar 2013 21:22 Download mesaj |
|
|
|
De cand nu am mai vazut eu pe aici un telescop reflector "profesional" .
Important e ca are o putere de 600 X si diametrul 76 mm.
Oricum...succes ! |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
eolloe Membru

Data inscrierii: 30 Ian 2011 Mesaje: 226
Motto: Eu cand vreau sa fluier, fluier! Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11 Mar 2013 21:37 Download mesaj |
|
|
|
Cred ca e vorba de asa ceva:
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/22871245/t...e-x600.php
Asta pentru a avea un punct de referinta colegii de forum. Desi mi-e greu sa cred ca nu stie cineva despre ce este vorba.
Si eu iti urez succes la vanzare.
Edit: Eu l-am gasit mai scump  _________________ Eu cand vreau sa fluier, fluier! |
|
Sus |
|
 |
Khristiansen Membru

Data inscrierii: 14 Mar 2012 Mesaje: 79
|
Trimis: 11 Mar 2013 21:48 Download mesaj |
|
|
|
Pe mine cel mai tare mă îngrozește "traducerea".
:: |
|
Sus |
|
 |
george_b Membru

Data inscrierii: 07 Aug 2012 Mesaje: 120
|
Trimis: 11 Mar 2013 21:51 Download mesaj |
Titlul subiectului: Traducere |
|
|
|
Stimata doamna/domnisoara, ce vor sa spuna colegii mei, este ca cererea dumneavoastra pare total nerealista in comparatie cu oferta.
Banuiala mea este ca nu e nicidecum vorba de un telescop profesional avand in vedere "renumele" marcii respective si caracteristicile descrise.
De asemenea, nu va ajuta nici traducerea foarte aproximativa din manual, probabil folosind internetul. Ce scrieti in anunt nici nu are sens in limba romana, pe alocuri...
Pentru a ne lamuri mai bine, ar fi utile cateva fotografii ale instrumentului. _________________ Celestron C8,NEQ3-2 GoTo;
Lacerta 10x50, Celestron Sky Master 15x70
Ultima modificare efectuata de catre george_b la 12 Mar 2013 12:08, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
Aciduzzu Membru

Data inscrierii: 12 Oct 2012 Mesaje: 107
|
Trimis: 11 Mar 2013 21:58 Download mesaj |
|
|
|
Stimata LehaciDiana,
Cred ca ati gresit forumul. Asta e un forum de astronomi amatori. Instrumentele "profesionale" ca acesta nu pot fi vandute decat la observatorul astrologic
Va sfatuiesc sa incercati acolo. |
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 11 Mar 2013 22:15 Download mesaj |
|
|
|
Ce rai sinteti, baieti !
Nu poate omul sa vinda un telescop profesional, LOL !
 _________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11 Mar 2013 22:49 Download mesaj |
|
|
|
C'est la vie cum spune englezu' ala de Goethe.  _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9532
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 11 Mar 2013 23:46 Download mesaj |
|
|
|
Mie imi place topicu' si ma bucur ca cineva pune in sfarsit accent pe adevarata valoare.
Ca sa ma explic:daca acest telescop profesional merita 250 Euro atunci telescopul meu de 76mm ,cu numeroasele tuninguri aduse, sunt sigur ca merita cel putin 500 Euro.
De asta seara ma apuc sa lecturez cu pixul in mana reclamele lui Tele Vue.Imi permit
Mircea _________________ http://observoergosum.blogspot.ro/
https://astroclubgalaxis.blogspot.com
Dotare: reflectoare, lunete, cateva binocluri si un catadioptric. |
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5180
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 11 Mar 2013 23:55 Download mesaj |
|
|
|
O intrebare: Puterea de 600 este in cai-putere sau in kW ? |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6903
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 12 Mar 2013 00:30 Download mesaj |
|
|
|
Stimata domnisoara. Poate ca sunteti oripilata de reactia pe care anuntul dumneavoastra a starnit-o. De aceea, va rog sa va uitati pe alte anunturi de la vanzari, si veti vedea ca nicaieri nu a mai fost o asemenea primire.
Cred ca dumneavoastra nu cunoasteti domeniul, si de aceea ati pus un asemenea instrument la un astfel de pret. Va sfatuiesc sa va uitati pe linkurile puse de colegii mei, si sa procedati in consecinta. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
|
Sus |
|
 |
zoth Membru

Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5944
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 13 Mar 2013 19:24 Download mesaj |
|
|
|
Baieti, ma asteptam sa va demonstrati vitejia pe topicuri grele unde se discuta probleme din domeniul nostru de activitate, nu aici!
V-ati gandit ca poate doamna sau domnisoara care a postat anuntul nu are nicio legatura cu optica sau astronomia de amatori si ca poate a luat de bune informatiile scrise pe cutie?
Si mie mi se intampla asta cand citesc ingredientele de pe noile salamuri fara soia si teama mi-e ca nu sunt singurul ...
Faptul ca ati aratat care este pretul corect mi se pare util si bine de stiut dar restul interventiilor sunt deplasate. Va rog sa procedati si voi in consecinta.
Sper ca cele scrise mai sus sa fie o completare utila la mesajul lui Dragos. _________________ Fujinon 10x50FMTR SX; AR 80F15; TS 102SD |
|
Sus |
|
 |
|