| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 7198
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 06 Mai 2012 16:03 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Anunt |
|
|
|
Uitandu-ma pe site-ul Okazii, am gasit un anunt ratacit aiurea, care cred ca poate interesa pe multi de pe forum. Precizez ca nu am nici o legatura cu acest anunt. Doar l-am gasit, si pentru ca pe mine ma cam ''depaseste'' momentan, m-am gandit sa vi-l aduc voua la cunostiinta.
http://www.okazii.ro/obiective-foto/teleco...a112259577 _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
alex1209 Membru

Data inscrierii: 03 Feb 2012 Mesaje: 617
|
Trimis: 06 Mai 2012 21:29 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
2000lei un ocular  |
|
| Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 2215
|
|
| Sus |
|
 |
saiph Moderator

Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2300
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 07 Mai 2012 00:43 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
As fi tare curios sa aflu daca vanzatoarea lor le da pt ca face upgrade (la ce...) sau pt ca vrea sa-si ia casa/masina/un zbor pe luna (sau chiar o parcela acolo)
Ocularele de pe randul de jos imi sunt foarte familiare, dar cu alea de deasupra n-am avut oroarea...
Nu de alta, dar inca nu ma dau banii afara din casa
Multumim oricum, ca ne-ai adus la cunostinta anuntul. Poate daca facem cheta luam toti 31-ul ala si il dam de la unul la altul, cate o noapte de caciula, sa ajunga la toata lumea  _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 07 Mai 2012 01:59 Download mesaj |
|
|
|
Este destul de interesant anuntul, avand in vedere ca vanzatoarea pare sa cunoasca bine preturile din Europa, si le da la un procentaj similar cu ce se cere in general la secondhand pe asemenea accesorii de calitate.
Cat despre cheta, ce sa zic Ce faci daca se inscriu toti membrii forumului Dar daca s-ar inscrie asa , vreo 12, sa stea ocularul - ocularele - cate o luna la fiecare ma inscriu si eu
Upgrade? La ce? La Ethos? Alea nu au 31mm. Si altceva mai bun, sau mai scump, ce ar fi? _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
somy Membru

Data inscrierii: 19 Sep 2010 Mesaje: 678
Motto: eppur si muove Localitate: braila
|
Trimis: 08 Mai 2012 12:07 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Anunt |
|
|
|
Urmarind de la punctul 5 in jos mi se pare pretul cam mare fata de ce avem aici;
http://www.skywatcher.ro/Cel/kit_ocfilt.htm
Poate grasesc eu.Par a fi aceleasi oculare.
am corectat link-ul
mod Oliver _________________ , binocluri= Kronos 26x70 , SKY LUX 70/700 |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 08 Mai 2012 13:26 Download mesaj |
|
|
|
Nu stiu cat costa acele oculare Celestron, ca link-ul dat nu merge. Dar stiu ca cele doua filtre Astronomik costa impreuna 400 euro, deci peste 1750 lei. Asa ca raman 5 oculare, un barlow, si 7 filtre color in 250 lei.
Pe de alta parte, eu nu stiu ce sunt firele alea din imaginea a doua, cea cu filtrele. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4378
Motto: Memento mori! Localitate: Onesti (Bacau)
|
|
| Sus |
|
 |
somy Membru

Data inscrierii: 19 Sep 2010 Mesaje: 678
Motto: eppur si muove Localitate: braila
|
Trimis: 09 Mai 2012 12:21 Download mesaj |
| Titlul subiectului: anunt |
|
|
|
Mersi OLIVER , spune-mi in PM ce a avut de nu se deschidea.? _________________ , binocluri= Kronos 26x70 , SKY LUX 70/700 |
|
| Sus |
|
 |
|