Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233882 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Otonnel Membru

Data inscrierii: 15 Noi 2011 Mesaje: 25
|
Trimis: 16 Noi 2011 01:04 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salutare neam |
|
|
|
Numele meu e Daniel si ca tot omu' ma prezint si eu. Sunt din Cluj, tocmai am terminat facultatea si de ceva vreme am inceput sa ma interesez de "cele de deasupra". Va urmaresc de ceva vreme, dar am decis intai sa citesc cam tot ce se poate de pe forum, si apoi sa ma implic si eu.
Nu detin nici un instrument, dar am avut ocazia odata sa ma uit printr-un telescop mai mic la Jupiter (fascinant) si cu un binoclu rusesc 8x30 la Luna, Andromeda si M42 (deasemenea fascinant).
Doresc sa intru si eu in lumea asta a astrilor si curand imi voi achizitiona un binoclu. Fiind inca "liber profesionist" nu prea am buget foarte mare pentru un telescop si oricum, dupa cate am citit pe aici, mai bine strang bani si imi iau unul mai scump decat sa ma arunc aiurea. Oricum, abia astept sa achizitionez binoclul si sa intru si eu la sectiunea "Ce am vazut aseara!" .
Pan'atunci, toate cele bune si sa ne citim sanatosi.
Ceruri senine. |
|
Sus |
|
 |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 16 Noi 2011 01:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun venit in curtea astromaniacilor care estem si spor la observatii si telescoape cat mai mari .
Un binoclu bun (nu chinezarie) e o unealta de pret de la incepator pana la cei doxati ,asa ca achizitie si utilizare placuta iti doresc! _________________ Small minds discuss people, Average minds discuss events, Great minds discuss ideas
www.cloudynights.com |
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9694
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 16 Noi 2011 02:45 Download mesaj |
|
|
|
Bine ai venit și spor la studiat, cercetat și observații! _________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
auriga Membru

Data inscrierii: 22 Dec 2008 Mesaje: 2117
|
Trimis: 16 Noi 2011 09:35 Download mesaj |
|
|
|
salut, in caz ca vrei sa aderi la un astroclub, in Cluj sunt deja doua Borealis (borealis.astroclubul.org) si Andromeda (www.astrocluj.ro) eu fac parte din ultimul  |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

Data inscrierii: 14 Oct 2011 Mesaje: 184
Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 16 Noi 2011 09:50 Download mesaj |
|
|
|
Salutare si bine ai venit, iti doresc mult succes in continuare si la achizitia unui instrument pentru observatie, de curand sunt si eu in lumea asta si mereu descopar ceva nou.
cer senin _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9514
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
|
Sus |
|
 |
Otonnel Membru

Data inscrierii: 15 Noi 2011 Mesaje: 25
|
Trimis: 17 Noi 2011 11:46 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc pentru primiri.  |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|