Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234077 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 637 la data de Dum Mai 11, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
|
Sus |
|
 |
Vlad Membru

Data inscrierii: 10 Sep 2008 Mesaje: 691
|
Trimis: 10 Iun 2011 12:56 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut Emil,
deci practic, 3nm prea putin pt f4, dar 6-7nm ar fi ok? poza lui torstenk arata clar ca la f5, rezultatul este mult superior cu un 5nm decat unul de 35. Al meu e ceva mai rapid, f4, asa ca poate de exemplu Baader Ha de 8nm ar fi ok? Poate chiar usor mai ingust.
Alinierea polara nu mai este asa mare problema. Folosesc Alignmaster si mi se pare un program senzational, rapid si precis.
Asteptam pana iti ajunge shutterul si vedem la ce tragem, ceva mai simplu de preferinta ca asta a fost destul de complicat de procesat.
Acum trec printr-o perioada de invatare cu pixinsight, sper sa fiu mai pregatit data viitoare.
|
|
Sus |
|
 |
Vlad Membru

Data inscrierii: 10 Sep 2008 Mesaje: 691
|
Trimis: 13 Iun 2011 00:29 Download mesaj |
|
|
|
neavand nimic mai bun de facut, am luat-o din nou la purecat, de data aceasta cu Pixinsight. Sunt multe lucruri care nu-mi plac la acest program, dar protejarea stelelor o face foarte bine, asta mi-a iesit ceva mai bine.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
910.17 kb |
Vizualizat: |
de 1318 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
Trimis: 21 Iul 2011 13:35 Download mesaj |
|
|
|
Salut,
am primit de 2 saptamani shutter-ul, merge brici, trag tare pe M27 in H-alfa, am deja 16 ore achizitionate (75% din cadre sunt la 1800 secunde). Curios este faptul ca am erori de ghidaj pe o axa, cred ca am vreun cablu care strica ghidajul.
Deci daca vrei pot incepe sa trag cadre (rezolutie de 2,21 arc sec/pixel), spune-mi care cadre iti trebuie.
OFF-Topic: stie cineva pe unde vreo actiune pentru photoshop care sa corecteze stelele "alungite" sau macar ceva de genul tutorial pas cu pas?
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|