Am iesit la pozat seara seara trecuta chiar daca vremea a fost la limita . cand am ajuns in zona au venit nori apoi spre seara a plouat serios . eram oricum hotarati sa iesim (minigrupul Altair eu si starchild) macar pentru tura out offroad.
Zona unde am ajuns seamna cu muntele intalnirii din filmul Intalnire de gardul III
pe la ora 21 30 s-a curatat cerul dar a ramas o umezela mare in iarba de 50cm unde am instalat echipamentul.
Nu degeaba semana muntele ala cu cel din "Intalnire de gradul III", pentru ca-ti semnala ca ai avut intr-adevar o astfel de intalnire cu asteroidul (405) Thia, magnitudine vizuala 11.0, daca fotografia a fost facuta pe 26.06.2011 in jurul orei 3 dimineata, ora de vara a Romaniei...
mm17_Asteroid Thia (405).jpg
Descriere:
Asteroidul (405) Thia in M17 pe 26.06.2011, 00:00 UT
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum