Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233896 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 03 Ian 2011 20:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: Masca "software" night-vision |
|
|
|
Am stat sa ma gandesc daca sa pun asta pe un topic separat sau sa-l pun la "poluare luminoasa" dat fiind ca si asta poate fi numita asa de catre un astronom ce se uita noaptea in calculator si de exemplu deschide si alte ferestre in afara planetariului la care se uita (si care are in general optiunea de "night vision").
Deci, iata un programel "free" care face ca ecranul calculatorului sa apara ca si cum ar avea o masca colorata la alegere peste ecran. Mie mi sa- parut extrem de interesant dat fiind faptul ca m-am lovit de problema asta de nenumarate ori si imi blestemam adaptarea la intuneric cand ecranul devenea dintr-o data alb de la vre-o fereastra din explorerul Windows-ului.
Enjoy:
http://www.knightware.biz/knightvision/knightvision.htm |
|
Sus |
|
 |
recab Membru

Data inscrierii: 07 Noi 2010 Mesaje: 99
Motto: "Eppur si muove" Localitate: italia
|
Trimis: 03 Ian 2011 20:33 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu m-am batut de problema asta cand faceam observatii si chiar e dearanjoatoare,dar nu m-am gandit niciodata ca ar putea exista asemenea program:D, is foarte curios cum o sa functioneze. _________________ Ziel orbiter 35,114/910, f/8 newton,oculare Ts WA 20mm,Geoptik Planetary HR 8mm,barlow 2x TS |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|