Iertati-mi interventia dar ... nu ati specificat pretul. Macar orientativ... vad ca se mai vand oglinzi pe forum. Nu pentru mine am intrebat ci pentru eventuali interesati. Oricum daca ar fi sa aleg asi alege setul dumneavoastra pentru ca stiu ca este facut profesionist si mai bun ca cel de serie. _________________ CER SENIN !
Înțeleg că abaterile se încadrează bine în limitele admise. Diferențele față de ,,perfecțiune" (la care nu cred că poate să ajungă cineva) eu le pun și pe seama neomogenității sticlei (densitate, structură, etc). Cel puțin așa înțeleg eu din imaginile atașate și în special din imaginea referitoare la eroarea frontului de undă. Am interpretat corect ?
alderamin59
Ma gandesc ca cine este interesat trimite o intrebare PM . parca regulametul spune ca pretul se discuta pe mail sau PM.
despre calitate se incadreaza bine ... a se citi http://www.rfroyce.com/standards.htm
o dezbatere mai amanuntita daca se doreste pe sectiunea de optica.
pretul e pe la jumatate din cat e la Discovery sau Orion.uk
Intervenția anterioară vizează strict aspecte tehnice și sub nici o formă aspecte comerciale. Pentru aceasta poate ar fi fost mai bine ca intervenția să fie făcută în altă rubrică.
Mulțumesc pentru înțelegere.
alderamin59
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum