Vand luneta cautatoare 8X50 cu suport. Este luneta cautatoare de pe telescopul GSO 200/1200. O vand pentru ca am inlocuit-o cu un red dot finder. Pret 150 ron plus taxele postale. Accept eventual schimb cu un ocular pentru deep sky.
Îmi permiți te rog un sfat: nu o vinde. Nici un "red dot finder" nu face ce poate face o lunetă căutătoare bună. În orice caz nu poți lucra cu hărți stelare serioase cu un "red dot finder". Mai bine găsești o modalitate de a le monta pe amândouă pe telescop. Este soluția cea mai recomandată.
Cer senin!
Multumesc de sfat Alex. Acum un an cand am dat-o jos si am inlocuit-o, un prieten cu multa experienta in astronomie m-a sfatuit la fel. Dar red dot finderul mi se pare mai comod. E interesanta si varianta cu ambele puse pe telescop, dar nu fac performanta si imi este suficient red dot finderul. Totusi il voi lasa la vanzare, mi-as lua cu banii de pe el un ocular super plossl de 32 de la Alcor, sau un barlow bunicel etc.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum